| aspirina a întrebat:

Cu fosta mea prietena am vrut sa facem dragoste dar ea a spus ca nu vrea deoarece o va durea foarte tare.Si prefera sa mai astepte cativa ani.Eu am 17 ea are 17 la fel ca mine dar zice ca inca nu vrea ca o va durea insuportabil. Ce ma sfatuiti sa fac?

Răspuns Câştigător
| ShineMe a răspuns:

Vezi.Inseamna ca nu e pregatita fata si din acest motiv nu doreste. Ori nu o lasa parintii sai. I-or fi impusa anumite lucruri de care ii e frica sa le incalce.Cum s-a mai zis.Nu e pregatita.Si de durere daca vei sti sa o abordezi nu va mai tine cont de durere.Succes

8 răspunsuri:
kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Să aştepţi până va fi pregătită. Dacă insişti probabil va ajunge să se îndepărteze. Învăţaţi eventual să faceţi petting, să vă simţiţi bine unul cu celălalt, dar fără penetrare. Psihosex îţi poate da mai multe detalii despre asta.

| andalu a răspuns:

Incearca sa vb cu ea si sa o convingi ca nu toata lumea are aceste dureri.sa incerce macar o data si daca va fi intr-adevar atat de insuportabil atunci tu o vei intelege si vei astepta pana cand ea va fi de acord sa o faceti.Incerca sa ii explici si ca sunt multe fete cu o varsta mai frageda decat ea( nu ca as fi de acord cu asta dar. whatever) care fac dragoste si le place. daca ar fi o durere atat de insuportabila pentru toata lumea nu ar mai face nimeni sex.sau dragoste cum ii spuneti voi.
in afara de asta incearca sa o saruti pasional, cu atingeri fine astfel incat sa starnesti dorinta in ea. e posibil ca totul sa vina de la sine si sa nu trebuiasca sa o mai convingi prin cuvinte.in astfel de cazuri faptele, daca sunt asa cum trebuie, fac mult mai mult decat niste simple cuvinte

| scumpikkk a răspuns:

Eu cred ca daca o iubesti cu adevarat trebuie sa astepti pana este ea pregatita, respecta-i decizia ca doar o relatie nu se bazeaza numai de sex(daca este iubire)

| Bubble a răspuns:

Waitoh go on

| chivas21 a răspuns:

Ma! Eu nu stiu daca e virgina sau nu! In caz ca e virgina, probabil ii este teama si cauta un motiv sa se ascunda! In caz de numai e virgina, ii e frica sa nu-i pui intrebarea: "Cu cine ai mai fost?" Bineinteles pot fi si alte motive! Eu am scris cum m-a dus mintea! Decat sa fii pesimist si sa nu ai dreptate, mai bine fii optimist si sa gresesti! happy

| senorita.ro a răspuns:

Incearca sa lasi timpul sa curga, nu-i mai amintii de " sex / dragoste "... si in cet incet incearca sa-i explici ca nu o sa o doara, e o chestie de mentalitate. Daca ii e frica, asa o sa se intample happy Trebuie sa se gandeasca si la faptul ca tu o sa fi foarte atent cu ea si nu o so penetrezi dur happy

| sweetygirl a răspuns:

Chiar daca o face acum sau mai tarziu o va durea la fel...deci este un pretext dupa parerea meabig grinnu stiu ce ai putea face zii sa te lase sa o exciti pentru ca atc se va lubrifia si nu o va durea asa de tare, si spune-i ca daca o va durea foarte rau te vei opri. Chiar nu stiu ce sa faci ca nu conteaza daca te dezvirginezi la 17ani sau la 20ani durerea va fi aceiasi daca nu este excitata si lubrifiata...

| olesea_6474 a răspuns:

E destul de corect spus scumpikkk daca o iubesti cu adevarat vei astepta doar o iubesti si esti iubit! Succes!