Nu vad care ar fi scopul. Mie orgoliul asta prostesc si inutil mi se pare complet aiurea. Probabil totusi relatia voastra nu e chiar atat de serioasa daca o expuneti la jocuri care o pot rani.
Buna, pai e interesanta ideea lui...pai eu cred ca va rezista cel care are mai mult orgoliu si vointa, cel care isi propune mai mult, daca vrei poti. El asteapta dupa tine, tu dupa el, dar la un moment dat trebuie unu dintre voi sa cedeze, asa daca sunteti amandoi orgoliosi si aveti ambitie in voi, daca el e ambitios si isi pune in cap sa nu te sune, sa nu te caute, sa nu te vada atunci asta e; poate tu vei astepta mult si bine, sper sa nu fie asa...nu stiu ce sa cred, oricum e ciudat acest joc.
Cand ti-e dor de el si vrei sa il vezi, fa rost de ciocolata.
E un joc periculos.
In final o sa va certati. O sa va reprosati : " A, deci nu mºai sunat, deci poti fara mine. Asaºi ca nici macar nu miºai simtit lipsa?"
Eu zic sa incheiati jocul daca vreti sa continuati relatia, pentru ca e posibil sa va dati seama in timpul jocului ca nici nu va lipseste sa va vedeti si ca sentimentele nu-s asa puternice.
Mare grija
Poate vrea sa fie liber baiatu si sa nu fie dearanja citindu-te deja ca esti o fata ambitioasa si care nu se lasa asa usor ...suna si ce daca pierzi ii duci cutia de ciocolata fi atenta la detalii a zis cutia de ciocolata doar cutia deci nu trebuie sa contina ciocolata
Sunt de acord cu brigaela si anca, o sa iese cu cearta, dar se vede ca voi nu aveti ce face, de prea mult bineeu dk as putea as sta non-stop cu prietenul meu, si nu as face nici in gluma "jocuri" din astea, ba cred ca m-as ambala rau d tot dk mi-ar propune eldar bine, fiecare cu stilul lui
Eu nu m-as juca cu focul pentru ca mi-e frica sa nu ma ard. Nu am procedat niciodata la astfel de jocuri care pot deteriora relatia. Daca amandoi sunteti caposi, ce faceti? Nu mai vb 1 an? Eu cred ca e o strategie proasta din partea lui. Are vreun plan sau e doar o gluma. Eu nu i-as da curs satisfactiei lui.
S-ar putea sa-l pierzi
Daca sunteti amandoi orgoliosi si nici nu suna primul... asta va dauna realtiei voastre!