anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cu o luna in urma, am fost cu un coleg. am stat 2 luni impreuna. Ne-am despartit. Pe el l-am iubit cum nu am mai facut-o...
Acum, incep sa plac foarte mult un baiat... De fiecare data cand trecem unul pe langa altul, ne uitam unul in ochii celuilalt. Simt ca as putea sa tin la el mai mult decat la fostul. Cum as putea sa ii dau de inteles ca il plac? Adica nu vreau sa ii spun, doar sa isi dea seama singur

3 răspunsuri:
| ASIGURATORUL a răspuns:

Incearca sa ii zambesti in momentul cand va uitati unul la celalalt. Daca de fiecare data va observati unul pe altul, cu siguranta ca si el abia asteapta sa te revada. Daca nu il interesai, putea trece de multe ori pe langa tine fara ca sa te observe.Parerea mea este ca a inteles ca il placi, acum urmeaza sa faci urmatorul pas, sa intrati in vorba si sa incerci mai mult.Succes!

| Awesom a răspuns:

Trimite-i o scrisorica de amor prin care sa-ti exprimi sentimentele in mod indirect fata de el daca va rade de tine macar ti-ai asumat un risc.Dar cum esti prea timida nu vei face asta...

| D3nNysa a răspuns:

Vorbeste mai mult cu elsmug intereseaza-te de viata lui... pune.i intrebari de genu`"ai prietena?" incearca sa.l ajuti in mai multe lucruri.si va vedea ca in placi si o sa.si dea singur seamawinkinglove struckfunda?:d