Orgoliul a fost prea mare intre voi.Plus ca amandoi, se pare, ca sunteti suparaciosi si certareti din fire!
Adevarul reiese la suprafata: Dragostea nu e de-ajuns mereu!
Dragostea e un sentiment din varful piramidei; la baza e increderea, afectiunea, respectul, generozitatea, numai sentimente nobile!
Din moment ce ''baza'' se darama, e clar ca dragostea va cadea si ea!
E un caz tipic de nepotrivire la caracter, nu ati mai luptat niciunul!
Cum dadeati de un hop, sareati cu despartirea; asa ceva nu se face!
In acelasi timp, cred ca sunteti amandoi nepregatiti pentru o relatie serioasa si de lunga durata.Ca o relatie sa dureze mult, trebuie sa faci o gramada de sacrificii si compromisuri, totul din iubire pentru partener, pentru ca El trebuie si buna lui stare sa fie pe primul loc!
Cel mai bine e sa ii respecti dorinta de ''izolare'' fata de tine macar o perioada, poate asa va dati seama ce va doriti!
Eu, una, sper sa va impacati, dar sa invatati o data pentru totdeauna sa nu mai repetati greselile din trecut!
Asa s-a intamplat si la mine am avut o relatie de un an jumate si tot la fel ne certam in fiecare zi ne impakm la loc pana intr-o zi cand ne-am certat de l o chestie foarte banala. dar ambitia mea de a nu ma mai intoarce a fost mai mare decat iubirea acum nu mai suntem impreuna avem aproape 4 luni de cand nu mai suntem impreuna el si acum ink ma cauta dar nu-i raspund.totul s-a dus nu mai simt nimic pentru el. dc? ca asa a fost sa fie asta e viata merge mai departe cu sau fara el...
Ando1dul întreabă:
Dany_Daniel_1998 întreabă: