anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cu o saptamana inaintea e existat o alta incercare de despartire. Nimic serios. Azi, o zi frumoasa, iesim la plimbare, totul bine si frumos. Spre seara, o mica cearta izbucnita din nimic, care a dus la o cearta si mai mare. La final, plec, dar ma suna sa ma intorc din drum ca vrea sa vorbim despre ceva serios. Imi si imaginam: "Gata!" Intuitia nu m-a inselat. S-a despartit de mine. Cum? Plangand amandoi. Vorbele lui: "Iubita, te iubesc din tot sufletul, dar nu mai pot continua asa. Promite-mi ca nu ma mai cauti". Nu i-am promis nimic, insa el a specificat ca degeaba il mai caut ca oricum nu o sa ne mai impacam. Concluzia: nu mai inteleg nimic. Pe parcursul a aproape 2 ani de relatie, am dat-o din stangu' in dreptu', ce-i drept am avut partea mea de vina. Dar acum trebuia sa fie diferit, pentru ca totul avea sa se schimbe in relatia noastra. Nu pot sa nu sper ca suntem suflete-pereche. Nu concep ceea ce se intampla. Ce sa fac? Actionez impulsiv, iar maine sunt in stare sa ii inapoiez tot ce mi-a dat, pentru ca din partea lui nu mai e cale de intoarcere. Din cauza ca ne-am despartit-impacat de atatea ori, insa fara importanta, credeam ca acum avea sa fie la fel.

Răspuns Câştigător
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Orgoliul a fost prea mare intre voi.Plus ca amandoi, se pare, ca sunteti suparaciosi si certareti din fire!

Adevarul reiese la suprafata: Dragostea nu e de-ajuns mereu!

Dragostea e un sentiment din varful piramidei; la baza e increderea, afectiunea, respectul, generozitatea, numai sentimente nobile!

Din moment ce ''baza'' se darama, e clar ca dragostea va cadea si ea!

E un caz tipic de nepotrivire la caracter, nu ati mai luptat niciunul!
Cum dadeati de un hop, sareati cu despartirea; asa ceva nu se face!
In acelasi timp, cred ca sunteti amandoi nepregatiti pentru o relatie serioasa si de lunga durata.Ca o relatie sa dureze mult, trebuie sa faci o gramada de sacrificii si compromisuri, totul din iubire pentru partener, pentru ca El trebuie si buna lui stare sa fie pe primul loc!

Cel mai bine e sa ii respecti dorinta de ''izolare'' fata de tine macar o perioada, poate asa va dati seama ce va doriti!

Eu, una, sper sa va impacati, dar sa invatati o data pentru totdeauna sa nu mai repetati greselile din trecut!

1 răspuns:
| cyufulyky a răspuns:

Asa s-a intamplat si la mine am avut o relatie de un an jumate si tot la fel ne certam in fiecare zi ne impakm la loc pana intr-o zi cand ne-am certat de l o chestie foarte banala. dar ambitia mea de a nu ma mai intoarce a fost mai mare decat iubirea acum nu mai suntem impreuna avem aproape 4 luni de cand nu mai suntem impreuna el si acum ink ma cauta dar nu-i raspund.totul s-a dus nu mai simt nimic pentru el. dc? ca asa a fost sa fie asta e viata merge mai departe cu sau fara el...