| pysi a întrebat:

Cu prietenul meu o facem neprotejat. Mi sa intimplat, des sa ejaculeze in EU, dar fug repede la baie si pina cind nimic. e chiar atit de periculos, chiar daca nu o facem amindoi? stiti mai totdeauna ma exit dupa ce el termina in mine...stind eu deasupra si facind miscari lente.In alt mod nu reusesc sa ma exicit...imi dati si mie ceva sfaturi? voua cum va reuseste fetelor? mersi

5 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Ok, folositi metoda asta contraceptiva, stiti care este riscul de sarcina? Ce vei face in cazul in care Doamne-Doamne va da si voua un bebe?

| lyrics a răspuns:

Bai fata!
protejeaza-te!
el nu se gandeste?
o sa te lase cu copil la gura.
cat e un prezervativ, daca tot iti place sa ejaculeze in TU, ia anticonceptionale.

| bilexa a răspuns:

Sfat daca tot iti place sa ejeculeze in tine atunci fa bine si du-te la un ginecolog si\roaga-l frumos sa-ti dea anticonceptionale sau daca nu vrei pastile sa stii ca exista si alte metode contraceptive.
Vai de capu meu, nu stiu cum pot fi unii oameni asa de aiuriti si nepasatori cu ei insi. Nu vor copii dar fac tot posibilul ca sa-i aiba, prin nepasare si apoi isi distrug de cele mai multe ori viitorul.

| theoneandonly a răspuns:

Vad ca tu CHIAR VREI sa ramai insarcinata. Ori asta ori esti inconstienta. Treci pe la un ginecolog pentru un consult si o prescriptie de pastile. Sau folositi prezervative.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bai fata, esti cam proasta.Nu te gandesti cate sanse sunt sa ramai insarcinta? Ia anticonceptionale, foloseste un prezervativ.Nu ai bani? Nu o mai fa!