Intr-o partida, cand sunteti ambii foarte excitati, incepi si o saruti pe tot corpul pana ajungi la ce iti doresti, iar cu picioarele te intinzi spre capul ei. apoi cand faci lucrare intre picioarele ei o incaleci cu palosul tau in drepul gurii.
Nu ai cum. Discuta cu ea. Experimentati daca amandoi sunteti de acord. Daca isi doreste si ea acest lucru nimic nu va impiedica.
Problema e ca nu stiu cum sa încep
O intrebi cand vrei sa faci sex cu ea daca vrei sa vii cu capul la picioare.
Pai ii propui o partida de sex. Incepi sa ii dai limbi si dupa ii spui sa se puna peste tine cu capul ei către penisul tau si sa ti.o suga
Eu i-am dat limbi
Eu inteleg asta. El i-a facut oral partenerei dar partenera nu doreste sa ii faca acelasi lucru. El doreste sa isi indeplineasca fantezia asta, dar nu stie cum sa o convinga, asa ca incearca sa vada daca e normal sau nu ca sa aiba argumente cand incearca sa o convinga.
Nu este dor asta
De fapt este vorba ca ei nu ii place
Da îmi face și eu ei
Păi atunci nu ramane decat sa-i zici daca vrea sa faceti pozitia 69 si sa-i spui ca este foarte tare mai ales cand ejaculezi este o plăcere foarte mare si reciprocă in acelasi timp, mult succes
Pai si nu i.ai zis sa ti.o bage in gura? Din cauza ca i.ai dat limbi i.ai provocat o excitare maxima care ar fi facut.o sa accepte foarte usor propunerea ta
Anonim_9095 întreabă: