anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cu sau fara par pubian? De la ce varsta il poti indeparta?

Răspuns Câştigător
Elianna
| Elianna a răspuns:

De la varsta in care incepe sa-l vada si altcineva decat tu!

27 răspunsuri:
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Fara, dar depinde cand ti se pare tie ca nu isi mai are locul acolowinking
Si da, de obicei se intampla asta cand o sa apari in fata cuiva semi-nud!

Elianna
| Elianna a răspuns:

@andalu:bravo tie, a fost optiunea ta, si asa cum s-a spus pana acum aici este si o chestiune de gust.Si depinde daca in totalitate sau numai cel nedorit.Se fac epilari in forma de inimioara, asa cum zice Nic, asa este in trend, sau fundita! Ma rog, este locul intim al fiecaruia si daca vrea sa si-l facaverde sau sur, n-are decatbig grin

daniela
| daniela a răspuns:

Ce are bietul par?

| viatadecacatt a răspuns:

Fiecare cum prefera... cel mai bine este sa stai fara vara, cand te duci la mare, stai in costum de baie

| Ana a răspuns:

Eu una prefer fara, de pe la 14 ani cred ca e normal.

| andalu a răspuns:

Consider ca fara e mai igienic.Nu as sti sa iti spun o varsta. Poti sa nu il indepartezi niciodata daca tu consideri ca nu te deranjeza.Este alegerea fiecarei persoane.
@anelaubed: regret ca ma vad nevoita sa va contarzic insa nu cred ca asta ar trebui sa fie motivul pentru a lua decizia ca e ok sa il indepartezi.Trebuie sa faci ce e mai bine pentru tine.Eu l-am indepratat de pe la 14 ani cand inca nu il vedea nimeni altcineva.

| andalu a răspuns:

@anelaubed: chiar in momentul asta ma gandeam sa ii schimb coafura!
serios acum, nu a fost clar ce am vrut sa spun? Tu/dvs o ti/tineti cu aceeasi idee, daca stai si pierzi timp cu frezuri diferite tot pentru altii o faci, daca o faci pentru propria igiena nu conteaza forma aleasa, ci doar sa indepartezi parul nedorit. whatever!

| andreea7520 a răspuns:

Ce intrebare laughing funny, eu de pe la 11-12 ani, ma stresa rau laughing

| andreea7520 a răspuns:

@ georgiana, de ce as minti? pe bune, atunci a inceput sa-mi creasca, cam pe la 11 ani jumate` thinking sunt mai paroasa de fel blushing n-am vrut sa intru in amanunte dar se pare ca am facut-o! laughing
Pe bune, chiar aveam... laughing take care happy!

| lacrimi a răspuns:

Pai nici chelie, dar nici sa te pierzi in el, trebuie sa fie cat de cat igienic, mai ales daca ai o viata agitata, mergi la sala, transpiri mult, alea alealaughing

| Vreau sa mi se stearga contu a răspuns:

Pai acum daca iti apare un fir nu te apuci sa `l tai ...si nu trebuie sa ai o anumita varsta ca sa te epilezi.depinde de marimea lui

| Vreau sa mi se stearga contu a răspuns:

(3 Martie 2010 10:31 )
flav a răspuns:
Ce intrebare laughing funny, eu de pe la 11-12 ani, ma stresa rau laughing.nu cred ca la 11 ani aveai par pubian

| FCSB43V3R a răspuns (pentru Vreau sa mi se stearga contu):

Mă, s-ar putea să nu mintă omul, pentru că și mie începuse să-mi crească pe la 8-9 ani un fel de puf galben acolo jos. Apoi, cam pe la 10-11 ani a început să se înnegrească și pe la 12 ani l-am epilat pentru prima dată. Astăzi am 15 ani și îmi aranjez părul pubian după așa numita freză: Rectangle Strip (seamănă cu Landing Strip, însă zona cu păr este mai extinsă, dar nu cu mult)

| zuzi_4846 a răspuns:

Cu cat mai repede, cu atat mai bine.winking

| Ana-Maria94 a răspuns:

Poi fara, adica nu e igienic daca ai prea mult. poti atunci cand consideri ca devine de nesuportat.big grin

| 334499 a răspuns:

Igienic e fara
de cand apare tongue

| Nic a răspuns:

Eventual fa-ti un model sa pari mai interesant.Pana si aici avem nevoie de un trend? Nu-s destule?

| extream a răspuns:

Eu am pa pubian de la 8 ani si pe la 13 m-am epilat!

| extream a răspuns:

Eu iti sugerez ca vara sa numa ai iar iarna sa ai ca sati tina de cald!

| andreea2011 a răspuns:

Eu am 11 ani jum si de pe la 10 jum il tai.e mai fresh fara.

| anonul a răspuns:

De cand apare. Eu de la 11 ani.

| anonimathebest a răspuns:

Eu am par pubian de la 8 ani.Acuma am 10, dar ma incomodeaza foarte rau, de aceea il tai.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Hmmm...cred ca e mult mai igienic sa te epilezi, de pe la 13-14 ani ma epilez happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

De cand apare este igienic sa te epilezi. Asta e parerea mea, te simti mai fresh farawinking.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sunt barbat si ma epilez de la virsta de 14 ani, acum am 20.Nu imi inchipui sa nu fac asta, m-as simti ca un maimutoi.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mancamia-ti toti parul de la pu'a,,, orice femeie vrea un barbat care sa aiba par. sa simta miroul spermei si toate cele... igiena dinparti. unde sunteti voi barbati eu il am de 8 centimetri si nu ii fac nimic. daca le-as da-o fetelor.ar devorao am 20 de cm si e buna rau tongue

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mie ca baiat prefer sa-l iau cu masina la 1, gen sa nu fie ras de tot, doar putin sa se simta la atingere. De la 14 ani cred ca ma fac, la inceput cu forfecuta dupa cu masina.