| MarianSinaiaOfficial a întrebat:

Cu stima! am 38 de ani si sunt momentan intr-o degringoladă. Avetii idee cum se numeste fetish-ul care spre exemplu fata ademeneste individul in capcana de a fi sedus mental si pshihic de catre femeie? Acest fetish ma nenoroceste de cateva zile,am stat nopti si zile la rand sa caut cum se numeste, dar mereu am fost bagat intr-o prabusire psihica.Rog seriozitate plecand de la minimul bunului simt.

14 răspunsuri:
| trombozaRodica a răspuns:

Mai baiatule la varsta matale, trebuie sa te ocupi de casnicie, de copii dvs, nu de toate tampeniile de spuneti ca aveti 13 ani, din perspectiva mea dvs nu sunteti sanatos la cap.

| AlexandruRotar a răspuns:

Salut,nu am inteles intrebarea, cum adica sa ademeneasca, dar unde suntem?! In filmele indiene? Cu Zola si RODOPI?

| CostelLEPADATUL a răspuns:

Aceasta intrebare este una hilara chiar, dar de fapt nu, mai degraba aceasta este o intrebare eronata.La revedere.

| bogdanlogoditul a răspuns:

Dvs imi semanati cu cei din etimologia greaca, adica semnul iupsilon.Cum mama naibi poate o femeie sa ademeneasca, dar unde ne credem in Muntii ural!?

| bogdanlogoditul a răspuns (pentru trombozaRodica):

Nu puteai sa scrii intr-un singur comentariu? laughing

| MarianSinaiaOfficial explică (pentru trombozaRodica):

Doar am intrebat atat.

| MarianSinaiaOfficial explică (pentru AlexandruRotar):

Ce? Filmele aste nici nu am auzit de ele.

| johnnny123 a răspuns:

@MarianSinaiaOfficial, bogdanlogoditul, CostelLEPADATUL, AlexandruRotar, trombozaRodica :

Ți-ai făcut cinci conturi și porți o conversație pe cinci voci cu tine însuți? Cred că pentru un psihiatru ar fi un caz fascinant

| Kufu95 a răspuns:

Acel fetish se numește să lași filmele pentru adulți deoparte, că dacă nu ai iubită și îți dorești, se vede motivul de ce nu ai.

| Kufu95 a răspuns (pentru johnnny123):

Tot el le folosește?

| johnnny123 a răspuns (pentru Kufu95):

Toate conturile sunt create pe 14 februarie, toate au exact același stil bizar de exprimare și toate răspund în grup la o întrebare.
Ar fi cam prea mare coincidența.

| Kufu95 a răspuns (pentru johnnny123):

A mai fost cineva în trecut, de și-a răspuns la întrebări singur, eu le recomand un medic, în acest caz, să lase TPU și apoi pe urmă când își vor mai reveni, să vină înapoi pe site.

| pufulescu a răspuns (pentru bogdanlogoditul):

Imi scuzati indrazneala de a cuteza, dar ce treaba au muntii Ural cu intrebarea?