| VasilicapunctulG a întrebat:

Cu stima am o alegorie despre o persoana numita Hitas am o atractie secuala de rang ridicat despre Hitas este o bunaciune din mediul online cu care vreau sa interactionez dar imi este foarte rusine deoarece nu stiu cum sa gestionez lucrul acesta este de inteles de sine statator ca nu ma place.Rog seriozitate acustica.

4 răspunsuri:
| StoicAnalysis a răspuns:

Seriozitate acustica? Alegorie? Inteles de sine statator? Omule, daca nu stii sa folosesti aceste cuvinte premium intr-o propozitie, atunci nu le mai folosi laughing)

| StoicAnalysis a răspuns (pentru StoicAnalysis):

Cu privire la problema ta, ai incercat sa o bagi in seama la modul amical macar? Ca nu prea te poti raporta la o persoana necunoscuta din prima, fiind excitat la maxim laughing. Poate daca sunteti amandoi beti in club mai merge asta. Dar asa in mod normal, nu.

| Kufu95 a răspuns:

Dacă scopul tău este să faci din prima sex cu ea, vei eșua 100%, de ce... simplu, nici o fată nu va accepta niciodată să facă treaba asta, dacă nu te cunoaște o perioadă și vede ce fel de om ești, niciodată să nu te gândești când vezi o fată, gata, vei fi cu ea în pat, poate ei nu îi va plăcea de tine, poate ție nu îți va plăcea până la urmă.

| MarianSinaiaOfficial a răspuns:

Stii macar ce este o alegorie?