| PanaitescuMario a întrebat:

Cu timpul am inceput sa plac o prietena, am intrebat-o ce ar face daca un prieten i-ar spune ca o place, iar ea mi-a zis ca va pastra distanta fata de acea persoana si nu o sa ii mai aorde atentie.Intr-un final am decis sa nu ii spun si sa tin totul in mine multumindu-ma cu toate clipele frumoase si m-am limitat la faptul ca imi vorbeste.
Am procedat corect?
Si daca nu ce ar trebui sa fac?

Răspuns Câştigător
| AIeXxX a răspuns:

Invit-o în oraș, la o plimbarea, la o cafea. Ieșiți că prieteni. Așteaptă momentul de liniște și spune-i ce simți. Dacă nu mai vrei sa țineți legătura după asta începe să te distanțezi de ea. Dar dacă vrei să o țineți spune-i asta

3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Si-a dat seama despre cine este vorba si daca intinzi coarda, iti va spune ca se rupe prietenia dintre voi.
Eu spun ca-i bine sa-ti cauti o alta fata, una care sa te te placa si cu care poti sa fi impreuna, ca atunci nu mai suferi.

| PanaitescuMario explică (pentru Violleta2022):

100% nu are cum sa isi fi dat seama, oarecum ea a deschis subiectul despre dragoste.Ori cum uneori am impresia ca si ea simte ceva pentru mine, dar probabil este doar imaginatia mea.

| Violleta2022 a răspuns (pentru PanaitescuMario):

Fetele nu sunt atat de proaste pe cat le crezi tu. Daca ea a deschis subiectul, atunci a ajuns exact unde voia, asigurandu-se ca-ti transmite clar intentia ei, doar de prietenie.