Pai la 18 ani cred ca ciclul e regulat. sau nu stiu ma gandesc ca poate iti vine mai tarziu pentru ca luna februarie a fost mai mica cu 3 zile. Trebuia si tu sa refuzi cand a facut asta, presupun ca stii ca lubrifiantul penisului contine spermastozoizi, deci sunt sanse sa fi insarcinata. Poti sa faci un test de sarcina sa nu mai stai asa stresata, poate o sa iasa negativ si o sa te mai linistesti
Da, poti fi insarcinata daca ai avut contact sexual fara prezervativ. Fa un test de sarcina si un consult ginecologic, dar dupa data de 16 martie (pana atunci e prea devreme pentru a afla daca este sau nu sarcina).
Mie mi se pare cam devreme. Nu ai deocamdata mai mult de 8o% (maxim) certitudine.
Stresul poate contribui la intarierea menstruatiei.
Actul sexual a avut loc in a12-a zi de ciclu, cand riscul de a ramane insarcinata e destul de mare. Tinand cont ca ovulatia are loc cam in a 14-a zi de ciclu, exista totusi posibilitatea de a nu fi ramas.Sunt deja cam 21 de zile de la actul sexual, asa ca fa un test, chiar doua, de sarcina.
Pe 22 februarie a fost perioada de maxima probabilitate de a ramane. Poate stresul a facut sa intarzie ciclul.
Ia un test si fa-l. Daca iese negativ,stai linistita,in schimb, daca iese pozitiv,, fugi la doctor!
Am facut testul ii negativ Doamne ce sunt fericita...Gentlemann esti un idiot un om nepoliticos si prost...Brigaela iti multumesc.de la ultimul contact ii 1 luna si deja testul arata rezultatul m-am interesat
P.s.nu am simptome de sarcina doar ca menstruatia nu mi-a venit dar ce-i drept am avut stres
Belingot întreabă: