| morenna_5487 a întrebat:

Cu toata rusinea am s-o zic:am 18 ani ma intilnesc cu prietenul meu de 10 luni, asa deci dintr-o prostie am avut o relatie cu el(ne-am protejat)insa la un moment dat el si-a scos prezervativul, nu si-a dat drumul dar imi intirzie ciclul(tin sa mentionez ca sunt foarte stresata)pot sa fiu eu oare insarcinata? simptome nu am.aceasta s-a intimplat pe 19 februarie... iar eu am avut ciclu pe 8 februarie.deci pot fi eu insarcinata sau nu, va rog fara glume si un rs cit mai concret

Răspuns Câştigător
| R_8074 a răspuns:

Pai la 18 ani cred ca ciclul e regulat. sau nu stiu ma gandesc ca poate iti vine mai tarziu pentru ca luna februarie a fost mai mica cu 3 zile. Trebuia si tu sa refuzi cand a facut asta, presupun ca stii ca lubrifiantul penisului contine spermastozoizi, deci sunt sanse sa fi insarcinata. Poti sa faci un test de sarcina sa nu mai stai asa stresata, poate o sa iasa negativ si o sa te mai linistesti

12 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Da, poti fi insarcinata daca ai avut contact sexual fara prezervativ. Fa un test de sarcina si un consult ginecologic, dar dupa data de 16 martie (pana atunci e prea devreme pentru a afla daca este sau nu sarcina).

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Mie mi se pare cam devreme. Nu ai deocamdata mai mult de 8o% (maxim) certitudine.

| RXN a răspuns:

Stresul poate contribui la intarierea menstruatiei.
Actul sexual a avut loc in a12-a zi de ciclu, cand riscul de a ramane insarcinata e destul de mare. Tinand cont ca ovulatia are loc cam in a 14-a zi de ciclu, exista totusi posibilitatea de a nu fi ramas.Sunt deja cam 21 de zile de la actul sexual, asa ca fa un test, chiar doua, de sarcina.

| foxi a răspuns:

E posibil, erai in perioada fertila!

| rony a răspuns:

Pe 22 februarie a fost perioada de maxima probabilitate de a ramane. Poate stresul a facut sa intarzie ciclul.

| a_5373 a răspuns:

Ia un test si fa-l. Daca iese negativ,stai linistita,in schimb, daca iese pozitiv,, fugi la doctor!

| morenna_5487 explică:

Dau funda

| morenna_5487 explică:

Dar nu a dat drumu in mine...

| morenna_5487 explică:

Mi-i frica sa nu fie prea tirziu

| morenna_5487 explică:

Am facut testul ii negativ Doamne ce sunt fericita...Gentlemann esti un idiot un om nepoliticos si prost...Brigaela iti multumesc.de la ultimul contact ii 1 luna si deja testul arata rezultatul m-am interesat

| morenna_5487 explică:

P.s.nu am simptome de sarcina doar ca menstruatia nu mi-a venit dar ce-i drept am avut stres

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai vei vedea si singura.doar nu se intampla deodata.ai 9 luni la dispozitie.de ce te grabesti?