anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cu toate a toata lumea imi sp ca gandesc f matur aceasta problema nu ii stiu rezolvarea.deci sa va povestesc:acu jum de an matusa mea mi. a trim un pacht printr-un prieten.acesta mi. a adus pachetul pan la scoala blocului eu am cob cu prietenu meu.seara i.am trim msg sh i.am multumit pentru pachet sh am mai tinut leg, apoi ne.am int jum de h sh a 2 zi a plecat in it.tot am tinut legatura sh incetu cu incetu s-a indragostit de mine, apoi eu de el, ne facusem planuri pentru vacanta cand vine in tara sh vb f mult pe mess prin msg la tel tot timpu imi sp ca ma iubeste.de 2sapt a cunoscut o tipa in italia tinem legatura nu am avut secrete unu fata de altu, si ne potriveam chiar la toate. mi. a sp ca s-a indragostit de tipa, nu stiu ce sa cred si imi pov tot c face cu ea.nu stiu c sa cred imi sp ca sa ma oftice sh chiar reuseste sau chiar tine la ea si eu am ramas o simpla prietena.si a sp ca ori ce ar fi noi tot o sa ne int sh o sa ne petrecem ceva timp impreuna.nu stiu c sa cred, voi c credeti?sad

5 răspunsuri:
| ancuu a răspuns:

Stai ca nu mai inteleg nimic... tu esti fata sau baiat?

| kidulinha a răspuns:

Ancuu laughing " incetu cu incetu s-a indragostit de mine, apoi eu de el ", "eu am ramas o simpla prietena"... Mai are si nick-ul "al3". Ce-ti sugereaza tie asta? In fine laughing
Auzi? El o zi iti spune ca te iubeste pe tine si cealalta zi iti spune ca s-a indragostit de fata aia?
Cred ca vrea doar sa te oftice.sa se joace cu tine. Si vad ca ii iese...
Poate are si acolo o prietena, dar te vrea si pe tine. In cazul acesta dai un ultimatum : Pe tine sau pe ea. Spune-i clar ca nu vrei sa-si bata joc de tine si nu vrei sa fi a 2-a fata in viata lui, ca vrei sa te iubeasca doar pe tine. Chestii d-astealaughing)

Succes.

| al3 a răspuns:

[ana sa o cunoasca pe ea imi sp mie ca ma iubeste, dupa ce a cunoscut-o nu imi mai sp ca ma iubeste dar se comporta la fel cu mine.

| laura64 a răspuns:

Intelege si tu ca sunt multe tentatii, mai ales la varsta asta. Cred ca totusi ve-ti ramane prieteni.

| NicoNicoo a răspuns:

Eu cred ca o sa ramaneti prieteni...
inventeaza si tu o poveste ca te'ai indragostit de cineva si sa vezi c reactie are...sa imi dai raspunsul

succes