| alexa_9800 a întrebat:

Cu toate ca sunt cu iubitul meu de un an si ne intelegem foarte bine cand vine vorba de a face dragoste e are complexul ca are penisul mic.incerc sa ii tot spun ca este in limitele normalului dar nu renunta a idea lui fixa. ce pot face? multumesc

Răspuns Câştigător
| Fabolous a răspuns:

Are **** mica, nasol. Spune-i ca e un ratat laughing
Glumesc si nu e singuru in oala ca sa spun asa. Majoritatea barbatilor au acest complex. Nu le mai ajunge frate laughing Putini sunt multumiti cu treaba asta. Daca vrei sa-l ajuti, cum spunea si cineva: simuleaza orgasme, prefate ca-l doresti, spune-i ca ti se pare ca i-a mai crescut bagheta... esti fata desteapta. In plus, intreaba-l cati cm are si spune-i ca normalu e intre 13-16. Importanta e si varsta. Daca are vreo 16 ani sigur o sa se dezvolte. Important e sa renunte la fumat, bere etc. Si daca e mai grasut sa faca exercitii pentru ca si grasimea incetineste dezvoltarea organismului. Parerea mea e ca totul pleaca din cap. Daca are mintea bine formata si se simte bine in corpul lui, atunci va capata multa incredere in el, erectie puternica, te va satisface mai bine... Discutati, asta e cel mai important lucru.

8 răspunsuri:
| Cătălina a răspuns:

Nu are de ce sa se rusineze cu chestia asta. Explica-i ca nu-ti pasa de acest mic "detaliu", ca sa zic asa si nu are de ce sa fie complexat.
Spune-i ca tu il placi exact asa cum este, nu ai nevoie de alte schimbari.

Succes! :*

| Damian a răspuns:

Simuleaza orgasme

ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Nu poti decat sa-i arati cat de mult il doresti. Spune-i ca nu conteaza lungimea baghetei ci magia din ea! Zi-i ca te intereseaza mai mult sa va simtiti bine impreuna fiind un cuplu, iar placerea poate fi prezenta si daca are penisul mic. Mai spune-i de asemenea, ca sunt o multime de baieti cu penisul mare care nu le pot oferi placere partenerelor si nu sunt in stare sa le aduca la orgasm. Trebuie sa va cunoasteti reciproc, sa vorbiti despre unde si cum sa va atingeti si ce pozitii agreeati.

pa, pa.

| devilll a răspuns:

In niciun caz nu simula orgasme daca isi da seama va fi foarte dezamagit explica-i si tu ca daca nu iti era de ajuns il lasa-i demult si erai cu altu explica-i cal iubesti asa cum este eu cred ca iubirea poate depasi orice prag fie el mare sau mic

| andradat a răspuns:

Draga mea exista mici si jucause!batting eyelashes
Acuma nu stiu cu cat de incurajez dandu'ti acest exemplu, daarlaughing laura andresan a zis ca sunt mult mai faine astea micute. Fiindca tipii care o au mare, sunt atat de mandrii de ei incat nici nu o folosesc bine. happy
Stai linistita, spune'i ca il iubesti asa cum e! Succes

| Bebis...₣ẹbℓẹŧsea Įu' Sasuke:> a răspuns:

Spune'i sa stea linistit si ca tu il iubesti oricum si ca te simtit bine cu el asa cum este...si sa nu isi mai faca atatea grijihappy

P.S.Esentele tari, se tin in sticlute mici.
hee hee

| Zenithf a răspuns:

Micuta si jucausa? Spune-i ca asa le place la multe fete, dar ca esti mandra ca este doar pentru tine. Nu cred ca ai putea sa-l faci sa se simta mai bine altfel decat spunandu-i ce mandra esti ca esti cu el si cat de bine te face sa te simti, nu cred ca trebuie sa simulezi nimic, caci relatia voastra nu cred ca dura daca era altfel. laughing
Aveti grija cum va jucati, si nu-L uitati pe Domnul, daca vreti ca relatia voastra sa dureze. Si o relatie se bazeaza pe comunicare, intelegere, incredere la fel de mult ca si pe iubire, dar aici cred ca nu este cazul sa accentuez asta.
Domnul sa fie cu voi.

| BOGDAN a răspuns:

Depinde ce marrime are... daca e sub 10 cm ori cata iubire ar fi nu merge sad