Pune capat la relatia cu ala din Italia ca e un vantura-lume!
Daca tinea la tine nu te uita asa de repede, sa fim seriosi...
Si e mai rau ca tu ai prieten si iti bati joc de el la greu!
Scuza-ma daca am inteles gresit. Dar eu am inteles ca baiatul din Italia s-a indragostit de alta fata (sau asa se zvoneste)... nu?
In cazul asta, pit2y judeci f gresit :*
Auzi? El o zi iti spune ca te iubeste pe tine si cealalta zi iti spune ca s-a indragostit de fata aia?
Cred ca vrea doar sa te oftice.sa se joace cu tine. Si vad ca ii iese...
Poate are si acolo o prietena, dar te vrea si pe tine. In cazul acesta dai un ultimatum : Pe tine sau pe ea. Spune-i clar ca nu vrei sa-si bata joc de tine si nu vrei sa fi a 2-a fata in viata lui, ca vrei sa te iubeasca doar pe tine. Chestii d-astea)
Succes.
M.
Din pacate iubirea poate fi trecatoare si poate o descoperit ceva ulterior ce nu-i place la tine si gata dragostea.
Parerea mea? Iti bati joc de prietenul tau... eu nu va inteleg, si prietena mea o chestie asemanatoare mi-a facut. De ce nu puteti sa fiti multumite cu ce aveti De ce va trebuie mai mult? Chiar trebuie sa tanjiti la ceea ce a-ti pierdut pentru o aventura ce poate tine o ora? Acu nu vreau sa te critic sau sa crezi altceva dar din punctul meu de vedere... incearca sa vb cu prietenul tau m-ai intai si dupa aia vb si cu baiatu de care te-ai indragostit.