anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cu toate ca toti sp ca gandesc destul e matur aceasta situatie ma depaseste.deci sa va povestesc:acu jumatate de an mi. a trim matusa mea un mini pachet din italia printr-un baiat.cand am cob sa imi dea pachetu am coborat cu prietenu meu, totul a decurs normal i.am trim msg si i.am multumit ca mi la adus pan la scoala blocului, am mai vb prin msg, ne.am int o data jum de h sh am stat de vb pai a plecat inapoi in it.am inut legatura pe mess, vb in fiecar seara si incetu cu incetu s-a indragostit de mine, toate cunostintele stia ca suntem impreuna avea poze cu mine, si m.am indragostit si eu de el.de o saptamana a cunoscut o tipa cica sunt impreuna a fost la el in week end a dormit acolo si eu vb cu el foarte deschis sh am decis sa ramanem prieteni, dar el insinte tot timpu imi sp ca ma iubeste sh ca abia ast sa fim impreuna ne.am facut si planuri de vacanta.acum chiar nu stiu ce sa mai cred, mi. a sp ca sa indragoatit de fata asta.si imi pov tot. poate sa ma oftice, chiar nu stiu c sa cred, voi c parere aveti?sad

8 răspunsuri:
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Pune capat la relatia cu ala din Italia ca e un vantura-lume!
Daca tinea la tine nu te uita asa de repede, sa fim seriosi...

Si e mai rau ca tu ai prieten si iti bati joc de el la greu!

| kidulinha a răspuns:

Scuza-ma daca am inteles gresit. Dar eu am inteles ca baiatul din Italia s-a indragostit de alta fata (sau asa se zvoneste)... nu?
In cazul asta, pit2y judeci f gresit :*
Auzi? El o zi iti spune ca te iubeste pe tine si cealalta zi iti spune ca s-a indragostit de fata aia?
Cred ca vrea doar sa te oftice.sa se joace cu tine. Si vad ca ii iese...
Poate are si acolo o prietena, dar te vrea si pe tine. In cazul acesta dai un ultimatum : Pe tine sau pe ea. Spune-i clar ca nu vrei sa-si bata joc de tine si nu vrei sa fi a 2-a fata in viata lui, ca vrei sa te iubeasca doar pe tine. Chestii d-astealaughing)

Succes.

M.

| Silviu591 a răspuns:

Te`ai gandit la prietenul tau in tot acest timp? happy

| claudiu89 a răspuns:

Din pacate iubirea poate fi trecatoare si poate o descoperit ceva ulterior ce nu-i place la tine si gata dragostea.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu'ti insela iubitul...cu ce a gresit? si oricum sa stii ca cel de care esti indrogostita, vrea sa te faca geloasa.nu e nici'o alta tipa. Si iti mai spun inca o data: ''nu'ti insela iubitul"

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dar prietenul tau? ala cu care ai coborat? priiieeeeteeenul tau? ala ce faci cu el? e urat, prost, fraier? ce e? eee, prietenul? am deja i parere.nu sunt sigur ca vrei sa o auzi.paste fericit.

| pit2y a răspuns:

Parerea mea? Iti bati joc de prietenul tau... eu nu va inteleg, si prietena mea o chestie asemanatoare mi-a facut. De ce nu puteti sa fiti multumite cu ce aveti De ce va trebuie mai mult? Chiar trebuie sa tanjiti la ceea ce a-ti pierdut pentru o aventura ce poate tine o ora? Acu nu vreau sa te critic sau sa crezi altceva dar din punctul meu de vedere... incearca sa vb cu prietenul tau m-ai intai si dupa aia vb si cu baiatu de care te-ai indragostit.