Am fost inselat, am banuit, am aflat, dar am iertat. Si acum regret. Nu, nu regret ca am fost atat de fraier, ca na, am suflet bun si asta sunt eu. Regret ca i-am mai dat o sansa, pentru ca apoi nu s-a mai oprit. Deci, nu ierta ce e grav, vei fi luat de prost si oricum tu iesi in pierdere!
Daca nu sunt fidele, nu sunt de nasul tau...
Mai acorda-i ultima sansa dar spune-i ca daca si adoua oara se mai intampla s-a terminat.
Eu am fost inselat, si am si inselat la randu meu, mai toti inseala, mai devreme sau mai tarziu, fii istet si traiaste-ti viata.
Daca ierti crezi ca nu se va mai intampla odata increderea dintre voi a fost spulberata dar tine cont si de sentimentele tale noi zicem dar tu gandeste si hotaraste
Depinde cata incredere mai ai in persoana respectiva, si cat timp te-a inselatsi cu cine.
Daca iubesti cu adevarat persoana respectiva cu siguranta ii vei mai putea acorda inca o sansa, cu toate ca vei ierta din dragoste nu vei putea uita niciodata.Cum poate regreta el/ea pentru ce a facut poti ajunge si tu sa regreti pentru ca nu vei stii niciodata cum ar fi fost.Din greseli invatam toti...
Dacă aș iubi foarte mult persoana respectivă, poate că i-aș mai da o ultimă șansă.
Mutubal întreabă: