Cel mai frumos moment a fost pentru prima data cu o fata virgina. Te masturbezi înainte de a începe prima partida și o sa te țină. Nu te gândi într-una la asta ca nu e bine.
Virginitatea este o prostie, exista numai ca sablon moral si atat. Odata ce-ai trecut de sablonul ala, nu te mai poti considera "virgin", insa ramane tot un termen psihologic, caci biologic asa ceva n-a existat niciodata.
Faci inainte 2, 3 labe si dupa nu iti mai dai drumul 3, 4 minute bune chiar mai mult si aia cu dezvirginatul este foarte usor o bagi la găurică si impingi ușor pana intra de tot in puț daca intelegi du te vino, du te vino de multe ori pana intra la punctul G
Eu m-am dezvirginat cu una mai mare ca mine care i-a placut multt de mine si eu nu am facut nimic da tu poti sa o iei incet si poti incerca exercitii pentru a te tine mai mult la mine a mers si in 2 ani am reusit de la 2-4 min pana la 20-30min bafta si foloseste prezervativv
Ba sa stii ca e mult mai diferit decat masturbarea, de ex pe mine prima oara m-a tinut 50 de min aproape o ora, ii mai diferit decat masturbarea crede-ma, eu zic ca ar trebui sa incerci, ce pierzi frate?
Pai cum, eu din cate am auzit, la masturbare te tii mai mult decat la sex, nu?
Nu