anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum a fost cand v-ati dezvirginat prima data? Eu ma gandesc ca nu imi voi putea dezvirgina prietena, fiind si eu virgin pentru ca ma voi termina in 2 secunde maxim, voi cum ati reusit? Care e cheia sa rezist laughing macar 1 minut nu cer mai mult, 2 minute e deja performanta

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Încearcă să te gândești la mitica, Vasile, ion din sat poate așa reziști mai mult. oricum cheia consta în respirație și să nu te grăbești și dacă ești emotiv poți consuma puțin vin roșu de butuc dai ca surdul in clopot

8 răspunsuri:
| Sofer a răspuns:

Cel mai frumos moment a fost pentru prima data cu o fata virgina. Te masturbezi înainte de a începe prima partida și o sa te țină. Nu te gândi într-una la asta ca nu e bine.

| LPCTSTR a răspuns:

Virginitatea este o prostie, exista numai ca sablon moral si atat. Odata ce-ai trecut de sablonul ala, nu te mai poti considera "virgin", insa ramane tot un termen psihologic, caci biologic asa ceva n-a existat niciodata.

| AllexXtreme a răspuns:

Faci inainte 2, 3 labe si dupa nu iti mai dai drumul 3, 4 minute bune chiar mai mult si aia cu dezvirginatul este foarte usor o bagi la găurică si impingi ușor pana intra de tot in puț daca intelegi du te vino, du te vino de multe ori pana intra la punctul G

| NevverGhost a răspuns:

Aveam **** sculata

| eddyEdddy a răspuns:

Eu m-am dezvirginat cu una mai mare ca mine care i-a placut multt de mine si eu nu am facut nimic laughing da tu poti sa o iei incet si poti incerca exercitii pentru a te tine mai mult la mine a mers si in 2 ani am reusit de la 2-4 min pana la 20-30min bafta si foloseste prezervativv laughing

| Jameljameson a răspuns:

Ba sa stii ca e mult mai diferit decat masturbarea, de ex pe mine prima oara m-a tinut 50 de min aproape o ora, ii mai diferit decat masturbarea crede-ma, eu zic ca ar trebui sa incerci, ce pierzi frate?

| anonim_4396 explică (pentru Jameljameson):

Pai cum, eu din cate am auzit, la masturbare te tii mai mult decat la sex, nu?

| Jameljameson a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu