| Anca a întrebat:

Cum a fost de Revelion? V-ati distrat?

Eu mi-am facut o mie de draci, desi parea ca totul va fi ca la carte, nu a fost asa.
Plec cu iubitul la chef. Era un chef cu fostii lui colegi de liceu si prieteni de-ai colegi, iubiti-iubite etc
Eu nu cunoasteam pe nimeni in afara de el, dar am zis ca nici o problema, oricum eu ma acomodez repede.
Ajungem... apare o tipa, f incantata de vederea prietenului meu. Se pupa, se intreaba de sanatate, ok. nimic ciudat.
M-a lasat un pic masca reactia ei, privirile si bucuria si surprinderea ca il vede. Dar am zis, o fii vreo fosta colega. Nu mi s-a parut nimic tragic.
Ok, ne punem la masa cu cativa colegi de-ai lui. Atunci am realizat ca aia nu-i fosta colega pentru ca nu era la aceiasi masa.
La un moment dat, vine la masa la noi si ii spune ceva la ureche. Se uita fix in ochii lui, flirta cu el de fata cu mine. El o privea normal, i-a raspuns fara tam-tam, aia a facut abstractie total de mine, desi stia ca-s prietena lui.
Incepea sa-mi stea in gat personajul si nu am avut chef nici sa dansez. Prietenul meu tot insista si colegii lui si ca sa nu-l fac sa se simta prost m-am dus si am dansat, desi nu. mi ardea de nimic.
Ea era tot pe el, ca pe butelie. Tot venea sa vorbeasca cu el, el o evita.
In final m. a vazut ca-s suparata si m-a intrebat ce s-a intamplat.
L-am rugat f frumos sa ii spuna la aia sa ma scuteasca de prezenta ei langa noi sau plec!
M-a tot rugat sa termin. mi-a explicat ca-i cea mai buna prietena a fostei lui. Dupa privirile ce i le arunca, l-ar fi vrut acolo.
A incercat sa o evite incontinuu. Cand dansam in hora, venea si ea si se baga langa el, el pleca, venea la mine.
Ne-am distrat, daca nu ar fi fost ea.
Cand iesea el afara, ea mergea dupa el, el se intorcea inapoi. Il tot stresa cu intrebari : De ce nu mai esti cu fosta? De ce nu va impacati?
Si el i-a explicat f frumos ca el e cu mine acum, ne intelegem bine, suntem si colegi si atat.
Nu am avut ce-i reprosa lui, pentru ca nu i-a dat atentie, o evita incontinuu, a dansat toata noaptea cu mine, m-a pupat toata noaptea.
Proasta, se tot apuca sa ii faca poze de aiurea asa ( sa-i arate la aia cred ) si am sesizat de 2 ori cand mi. a facut si mie.
Am trecut si asta cu vederea desi imi venea din ce in ce mai mult sa o iau de par. Nu-s genu sa ma fac de cacao insa.
Dar lovita de gratie acum vine.
El iese afara cu un coleg. eu am ramas la masa. Ma uit in sala, nu o mai vad pe ea. Ies afara. El era pe scari in usa, vorbea cu ea.
Mi-a picat fata nu alta... M-am facut ca nuºi vad, m.am dus mai jos un pic si am fumat o tigara, desi nu fumez de obicei. Aveam o mie de draci. Apoi ea a plecat, eu am plecat, el dupa mine. Cand am intrat i-am zis ca-i un nesimtit! Si i-am zis ca eu plec. A venit si el dupa mine si am plecat.
In fata casei lui am avut un scandal monstru, i-am zis sa se dea jos din masina ca eu plec. Nu a vrut, m-a rugat in toate felurile sa-l las sa-mi explice, si-a cerut iertare, a recunoscut ca a fost nesimtire ca a vorbit cu ea, dar l. a hartzuit toata noaptea cu intrebari si i-a explicat ca el nu mai e cu aia si nuºl mai intereseaza.
Ma rog mie nu mi. a convenit deloc modul lui a actiona in final. Mi-a stricat tot Rev. nu ma asteptam sa fie asa.
L-am iertat, desi nu. mi mai arde de nimic si i-am promis ca o sa-l "ard" cu prima ocazie.
Cum sa procedez in continuare? Am exagerat eu, el sau cine? sad

Răspuns Câştigător
| Altair22 a răspuns:

Dap... chestiile astea numa la chefuri se intampla thinking

Dic dic laughing Fosta isi trimite bulldogu' de BFF sa vada ce face fostul ei rolling on the floor Si partenera mea are pe una cu care se dusmaneste in liceu ( dracu stie dc ) si si aia ii idem din cate mi-a povestit (- il cunosc f bine pe fostul prieten a aleia oh go on)

Ok ok... daca incep eu cu explicatiile mele ajung sa scriu volumu 2 de la ce ai scris tu... Anywaybatting eyelashes

Nu te mai necaji atata... Fata aia a fost "trimisa". Era in misiune. Eu unu consider ca ai facut ceea ce a trebuit. F bine ca l`ai asprit. Chestiile astea nu se fac...

Apai ori nu are ce discuta cu aia ORI nu are ce discuta cu aia happy A spus clar ca este cu tine; fosta sa e fosila, si fosila istorie. Iar daca eram eu fata si eram in locul tau, proasta aia ce se baga in seama devenea o muratura intr'un borcan! thinking ZZZZBANG un croseu' de la tata din beci laughing

Ma mai gandesc la o varianta: ca poate ca si la individa asta ii se aprind faruruile pe faza lunga dupa prietenu tau thinking desi nu cred oh go on

Ceea ce trebuie sa faci tu este sa-l urmaresti pe pr tau sa vezi ce face pe viitor. Sa speram ca nu va mai avea vreo alta legatura cu muratura-intr-un-borcan-ghici-pastranac-wtf-is-that.
Oricum, daca tine la tine si te iubeste, va lua in calcul ceea ce i`ai spus - ca il vei "arde"hee hee Stai linistita happy Ai tot dreptu' sa-i zici asta ca doar e prietenul tau. Nu lasa panaramele sa dea buzna pe teritoriul tau! no talking

Fii rea devil

34 răspunsuri:
| alexutu05 a răspuns:

E fosta lui crede-ma si daca sa purtat asa nu ai ce mai scoate de la el

| s3nz0r a răspuns:

Dupa mine cred ca esti geloasa puteai sa pleci cu prietenul tau si fata aceea sa nu te mai deranjeze si ai putea sa vb cu prietenul tau si sai spui ca daca mai iese din cuvantul tu va regreta(probabil ca te vei despartii de el) si da a fost o nesimtire din partea lui ca a vb cu ea dar in ultimul rand ar trebui sal intrebi ce au vb cei 2 cerand mai multe detalii

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

laughing Mamma mia! cat ai scris... Iti zic din prima ca nu am citit totlaughing parca era vorba de o intrebare, nu de un romanrolling on the floor Bine ca nu descri si personajelelaughing
Eu si prietenii mei ne-am distrat. Am baut sampanie cu butoaiele. Ceilalti deschideau sticla, noi dadeam drumul la presiune in butoi laughing noi beam cu furtunul. De la 21 pana dimineata la 8 petrecere.
Imi pare rau ca ai intrat trista in 2010. Si-alta data o s-o facem si mai latalaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

ADICA CE? laughing Eu gandesc putin?laughing
Sunt omul cuvintelor putine, imi place sa filozofesc, insa asta nu o fac in romanelaughing Stiu unde trebuie si cand trebuie sa vorbesc mult ca sa reuseschappy
Cred ca din cauza bauturii ai fost tristalaughing
Si eu am condus fara probleme, insa beat dupa litri de sampanielaughing
Amatori sunt prietenii tai, eu nu am mai vomitat de la 18 ani din cauza bauturii.
In schimb esti geloasa, la fel ca iubita meastraight face Eu fiind actor in filme, videoclipuri s. a. mai am si scene de "amor", saruturi, atingeri... ma cearta, ea este fotomodel o cert si eulaughing dar amandoi ajungem la un numitor comun: asta ne e meseria. Poate ca asta e meseria si iubitului tau, sa fie el un magnet pentru. unele femeilaughing

Lasand vorba lunga, sincer, daca mai mazgaleai 2 randuri, zau ca imi dadeau si lacrimilelaughing Ce telenovela. Esti scenarista?laughing te-am ghicit? Lasa vorba ca nu-ti tine de foame...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu... nu mersi pentru rol.laughing
Daca l-ai impuscat pe baiatul ala si nu vrei sa zici?laughing De beat ce era, nu mai stia saracul si gata...laughing Vrei sa ma impusti si pe mine?
Dar nu te lasa hormonii, doar esti femeielaughing Pierzi tu asa partida buna, pacat nu?
La 3 ani am avut prima coma alcoolicalaughing 2 luni am stat in spitallaughing Amintiri frumoase mai am eu.
Ba esti geloasalaughing Cine nu e gelos nu iubeste?