Un sarut memorabil!
Eram afara cu prieteni, iar un baiat care ma placea ma intreba-se cu o ora in urma daca vreau sa fiu cu el, si eu il placeam, si vroiam sa-i spun da, dar imi era frica. Iar eu stateam suparata, si parca stateam jos nu mai tin minte iar el a venit la mine, m-a luat de gat si m-a intrebat de ce sunt suparata, si isi apropia incetul cu incetul buzele. Eu in momentul ala i-am spus ca da vreau sa fiu cu el iar atunci ne-am . A fost frumos ...iar de 11 luni numa-i la baiatul meu ma gandesc
@Jelli: Hehe, ai invatat de la cel mai bun.Ma simt acum ca o mama mandra care vede ca fiica-sa stie sa citeasca si sa scrie.
A fost.cum sa zic... minunat
am simtit fiori in sira spinarii
eram in al 9-lea cer asta pentru ca era primul meu sarut
Pai cum sa incep.primul meu iubit.a fost la varsta de 12 ani. minte de copil eu eram ff timida cand venea vorba de un sarut.si saracu a asteptat acest moment 1 sapt...la sfarsitul orelor m.a condus pana la iesire si ne.am sarut luuung si bine...si pare amuzant dar si cu limbutza.totul a fost ff frumos. timiditatea mea a scazut si parca mai vroiam:X:X
Demonic >! parca ii infigeam colti in buze.si ii sugeam saliva dupa i'o da'deam inapoi cu tot cu sange
Eram intr-o frumoasa zi din primavara 2012. Pasarile ciripeau, soparlele erau pe picioarele tuturor, iar arahnidele decorau boschetii cheliosi. Erau multi oameni in parc, de toate felurile: batrani, femei gravide, minotauri, zombi, copii incatusati, inghetate si inghetati, coifuri zburatoare etc.
Atunci invatam sa ma dau cu rolele. Si ghici ce. Folosindu-se de o forta supranaturala, un tanc needcat de 12 ani a facut astfel incat sa imi puna piedica. Am cazut in mecla si involuntar, tuguind din buze, am sarutat asfaltul. I-am lasat ca amintire si niste piele julita cu sange.
De atunci, avem o relatie lunga de iubire si suntem nedespartiti. Ti-a placut povestea mea? Emotionanta, nu?
Pixie_6145 întreabă:
George0197 întreabă: