Minunat! Aveam 13 ani, el avea 17. Eram amandoi la un banchet, eu nu prea il suportam, adica nu aveam tangente cu el, doar ne salutam si atat. Eu m-am dus intr-o camera sa-mi verific geanta si el m-a urmarit, a venit prin spatele meu si m-a sarutat! Vreau sa spun ca am ramas blocata, m-am topit toata Dupa el a inceput sa o dea in vrajeli cu mine, sa fim impreuna, eu il respingeam dar dupa vreo saptamana ne-am combinat. Vaiii
Ma bucur ca ai pus aceasta intrebare.Era o seara minunata...Noi 2 nu eram impreuna.Eram o gasca iar el a propus sa ne jucam pitulusul si a vrut sa vin cu el.Eu am zis ca vin fiindca a spus ca vrea sa-mi spuna ceva important.Am mers asadar in acea,, ascunzatoare", unde era liniste si racoare(fiindca era vara si seara pe la 11)si a spus ca s-a gandit mult si ca ar vrea sa stea cu mine deoarece el asteapta clipa asta de 1 an( ca si mine ne placeam reciproc de 1 an). Apoi s-a aplecat spre mine incat i-am putut simti respiratia pe gatul meu si m-a sarutat salbatic si pasional!
Mie mi-a placut foarte mult, am avut un sentiment foarte placut, namaintalnit pana in acel moment. Fata avea niste buze foarte dulci..inca imi amintesc in detaliu.
Raspunsul meu era mai luuung dupa "Vaii. " mai spusesem niste lucruri dragute dar nu stiu de ce nu mai apare
Primu sarut il ti minte pana cand dai de anumita partenera sarutandu-se cu altul
Primul sarut nu il poti uita niciodata parerea mea. eram cu ea si ne plimbam. eram impreuna de o saptamana si eram timizi aman2. cum ne plimbam mi-a sarit in brate si atunci am simtit buzele ei moi :X. Pot sa spun ca datorita ei acum sunt pupacios .
Primul sarut a fost cam cel mai placut lucru de pana acum.Fiecare atingere a partenerului paraca era jocul prin flori ale micilor fluturi. Adoram fiecare secunda din sarut pentru ca era magica. O liniste deplina se asternea peste mine, parca nimic rau nu exista intr.un cuvant: mirific
Alesssiiia întreabă:
lorifrumushik întreabă:
Uilula întreabă: