Pai eram impreuna cu prietenul meu(primul meu prieten)in bloc pentru ca afara era frigsi stateam si ascultam muzica si vorbeam.Din vorba in vorba el s-a apropiat de mine, ne-am uitat unul in ochii celuilalt si apoi s-a intamplat.Nu cred ca as putea descrie acele momente.Pur si simplu a fost minunat.Inima imi batea atat de tare si aveam mii de fluturasi in stomac.A fost un moment special pentru mine pe care nu il voi uita niciodata
1 aprilie, anul asta.....Afara era inca destul de frig, noi stateam in fata unei usi (acolo era ca un gang), el ma tinea pe mine in brate si eu ma jucam cu smotoceii de la caciula lui (:-)) ) apoi s-a apropiat de mine si :* Au urmat multe zile petrecute in acel gang, si acum imi aduc aminte cu melancolie povestea :-
S-a intamplat la frumoasa varsta de 12 ani inca imi amintesc . Eram langa un parc si trebuia sa ne luam "la revedere" Noi, de obicei ne imbratisam dar de data aceasta, imi sopteste incet la ureche " Incercam?" [ el avand mult mai multa experienta decat mine ] Eu, deja ma hotarasem la raspunsul NU! i-am raspuns ca nu pot. Apoi a zis incet " Si ce daca? " Dupa, s-a apropiat de mine si ne-am sarutat, mai tin minte ca aveam ochii deschisii si. gata si cu primul meu sarut.
Hei, deci voi scrie ceva, eram intr-un cerc, daca ai auzit de scout-Cercetasii Romaniei si aveam 14ani. Atunci era in vacanta de iarna si noi obisnuiam in acest cerc sa mergem de 2 ori pe an in campusuri (cu cortul de obicei), dar fiind iarna am ales o padure in care se aflau niste cabane. Tocmai atunci au venit acolo niste baieti dintr-un cerc de fotbal, erau cu varste cuprinse intre 10-18ani, venea in cantonament, 2 terenuri de sport, loc de alergat etc. Iar cum mie imi place fotbalul (de altfel, am si practicat 4ani) am facut cunostinta cu cativa dintre ei. Dimineata pe la 6 ma trezea un baiat de 14 ani, simpatic foc si alergam impreuna cu ei, apoi jucam fotbal etc. Dupa 1 saptamana se apropia ziua sa plecam (noi, cei de la scout), am facut un foc de tabara etc., totul frumos, dar dupa ce m-am schimbat in pijamale el s-a suit pe gramul din camera noastra (statea la o cabana separata) si m-a chemat, atunci ne-am sarutat, a fost un pupic de copii de fapt. Oricum au fost frumoase zilele ca el aluneca in timp ce sarea pe geamul din camera lui ca sa-mi bata in geam, sa iesim afara, sa vorbim ore (acum mai tinem legatura). Sper ca nu te-a plictisit povestea mea cu primul sarut.
La mine a fost vacanta trecuta la inceputul lui septemnrie. Vorbeam de cateva zile cu un baiat si intr-o seara eu eram cu 3 fete pe o banca si a venit si el cu un baiat in trecere si m-a sarutat prin surprindere, l-am muscat de buza si a avut buza umflata 2 zile
La mine s-a intamplat cand aveam 13 ani. de anul nou la ora 12 noaptea. deasupra artificiilor cu sampania in mana
Ce fain:Xcreca nu vei uita niciodata
Clar nu voi uita niciodata. si acum eu cu el ne amintim momentul acela
Hmm asta a fost decurand. Pai s-a intamplat in parculet:* a fost superb
Jucam jocu` ala stupid cu sticala si le-am sarutat pe toate doamne k bine a fost singurul baiat intre 10 fete!
La mine la 11 ani :p . Eram la scoala, in sala de sport si profu` ne-a pus sa jucam betminton in perechi ( baiat - fata ) si eu cand sa iau fluturasul de jos sa servesc, el m-a luat de mana si m-a sarutat. apoi mi-a dat un trandafir din hartie facut de el pe care scria " i love you "
anonim_4396 întreabă:
Andrei5001737 întreabă: