Sincer, n-a fost cine stie ce. A fost destul de neplacut si la urma am rasuflat usurata. Te simti ca la ginecolog Ai dureri, curge nu stiu ce... Ti se cam taie tot cheful. Abia dupa ce-o faci de mai multe ori, devine mai interesant.
Nu mi s-a intamplat dar iti pot spune din alte surse ca dezvirginarea la unii e teribila, iar la altii e fara comentarii.
Bună.
Este cam greu să dezvirginezi o fată, fiind şi tu virgin. Dar, atunci când se rupe [ la băiat ] te simţi super, excelent, nu sentiment unic.
Dacă mai ai nevoie de vreun sfat, dă-mi add : bvb.marty
Prima data a durut tare. Nu stiu sa-ti explic senzatia. A fost foarte important ca iubitul meu de atunci(actualul de acum) a stiut cum sa se comporte cu mine desi nu avea nici el mare experienta. Am comunicat mult. A curs sange dar nu foarte mult. Eram extenuata dupa prima data. Am adormit dupa
A doua oara a durut dar nu asa de tare insa a curs sange de am patat si salteaua. De abia a cincea oara desi la inceput a durut si a curs sange dupa m-am simtit bine. A fost frumos.
Depinde acum de la o persoana la alta. Poate sa nu te doara si sa nu curga sange ori poate sa te doara iar unele fete se sperie si cu greu o mai fac si a doua oara.
Munte, cabana, iarna, restul a fost super tare, la ea a durut putin, a curs si un pic de sange dar dupa ......eh, amintiri