A fost frumos.Nu era zi sa nu ma gandesc la aceea persoana si imi doream mereu sa fiu in preajma ei. Oricum eram si timida si cand il vedeam nu faceam nimic, decat ma rusinam si lasam capul jos fara sa am curajul sa ii spun macar un simplu "buna". Fluturasii care imi aparea in stomac atunci cand il vedeam pe strada, ca intra pe mess s-au ca ii pronunta cineva numele.Adormeam si ma trezeam cu el in gand.Eram fericita tot timpul, eram cu capul in nori. Oricum a fost frumos
Nu cred ca exista cuvinte care sa descrie exact ceea ce am simtit. Prima oara cand m-am indragostit cu adevarat a fost ceva unic. Iubirea e cel mai puternic drog Eram toata un zambet. Primele lucruri sunt de neuitat.
Prima data....Prima mea dragoste a fost cand aveam vreo 13 ani, in vacanta de vara.Eram in clasa a 6-a cred, adica treceam intr-a 7-a.Eram la antrenament la karate si pana in claa a 7-a nu mi-a placut de el, fiind colegi si de clasa si de karate.Si am mers la antrenament si un coleg tot de la club a vrut sa faca o gluma si mi-a luat geaca.Bineinteles,am facut caz, caci nu vroiam sa mi-o murdaresc, si acest coleg s-a bagat pentru mine si mi-a recuperat-o.De atunci a inceput sa imi placa de el, dar in timp afcetiunea s-a transformat intr-o foarte frumoasa prietenie, acum el fiindu-mi printre cei mai buni prieteni.
Dragoste la prima vedere, am văzut-o m-a văzut, nu am avut cuvinte niciunul din noi, am dat cu un bulgăre de zăpadă în ea, mi-a zâmbit, ea bună, eu bună și am plecat împreună la o cafea.
„Dragostea" la prima vedere nu reprezinta nimic mai mult decat atractia sexuala.Atata tot ca parca suna mai frumos/delicat "dragoste la prima vedere" decat "atractie fizica/sexuala la prima vedere" dar parca (suna) si mai ipocrit, ca o scuza pentru valul de hormone ce te poate cuprinde in acele momente.
Eh, ca de obicei.Asa cum se intampla la majoritatea dintre noi adica groaznic.Cu acea stare (enervanta) continuua de greata (de zici ca te-ai stricat la stomac). Atata tot ca majoritatea oamenilor cand vorbesc despre dragoste se vad mari "filosofi" si deci din start distorsioneaza realitatea spunand asa "fluturasi in stomac" (haha poate in teorie ca la capitolul practica sunteti praf daca nu le aveti cu biologia si chimia), da de undee ca in momentele alea ai o stare de disconfort...de vomitat de-ti vine sa te bati singur nu alta.
-Numai bine.
A fost frumos, chiar mai mult de atat, tinand cont de faptul ca prima data a fost acum 2 ani jumate si inca continua Pai ca de obicei mai intai il observam pe EL, ne atrage atentia. IL privim des Apoi aflam unele lucruri despre el. Numele lui apare pe caiete.Incep si fiorii care dau spre lilieci atunci cand se apropie. Api ne-am imprietenit.Mi se facea rau [in sensul bun sa zic asa]cand vedeam ca e online Am ajuns la mici saluturi, care evoluau in convorbiri lungiii si placute.Acum,in prezent, suntem buni prieteni[cred ca din persepcitva lui doar atat, cred] iar eu sunt atenta la fiecare detaliu, la fiecare cuvintel :X La acei fiori imensi cand urmeaza sa-l vad.Cu vocea lui de aur si chipul sau tatuat printre ganduri :XFiecare lucru perfect, mersul lui, parul, ochii :XCaracterul lui plin cum umor:X
Melodia care ne face sa ne gandim la el :XOauu :X
E atat de frumos :X
Prima data, am rosit putin si am inceput sa ii zambesc, si incercam sa vorbesc cu el cat de des puteam. Cand te indragostesti ai niste fluturi in stomac si zambesti in cotinuu.
Cum a fost? Sincer, nu stiu daca pot exprima prin cuvinte. dar am sa incerc. Deci eram in vacanta la bunicii mei la tara. Si am decis sa ies afara impreuna cu verisoara mea Maria si sa ne intalnim cu toti sa ne plimbam, sa mai vorbim, sa ne jucam. Si am stat ne-am jucat "ratele si vanatorii", "prinsa", etc. Si mai spre seara am coborat in vale [ eu stau pe deal si daca cobor in jos este o strada unde ne adunam noi noaptea ] si ne-am jucat "sticluta" si mie mi-a cazut sa ma sarut cu baiatul de care-mi placea. Si a zis sa mergem sa ne plimbam si poate se intampla ceva. Asa am si facut m-a luat de pana si am mers pe marginea unui lac si acolo am vorbit si pana la urma ne-am sarutat. Asta s-a intamplat acum ceva timp. Acum in prezent am 15 ani si el are 16 si pe 1 mai facem 1 an de cand suntem impreuna.
anonim_4396 întreabă:
HappynewCenusa întreabă: