A fost superb. ceva foarte special cu persoana care o iubeam! daca vrei sa incerci si sa fie special sa o faci cu persoana care o iubesti
Pai cam naspa. s-a intins toata treaba vreo 2 ore iubitul meu mai avea putin si-si dadea palme. a durut in draci
Ca unsa, aveam crema la mine nu de alta, am scurtat si eu preludiul, oricum viata e scurta.
A fost suuper romantic chiar ziilele astea cu iubitul care ma intilnesc deacum 2 ani si 3 luni.
Deocamdata nu am facut-o.Insa nromal ca e putin dureros insa daca e iubire nu mai conteaza nimic.trece totul de la sine
Prima data e cel mai frumos. nu te speria ca te va durea si etc. durerea se combina cu placerea. lasa`te condusa si va fi totul ok
puup :X
Prima data a fost ceva special, m-a luat in brate de la usa si m-a intins pe pat, muzica faina, atmosfera speciala. Si in plus, il iubesc si ma iubeste la fel de mult ca si atunci.
Am asteptat speriata si cand am vazut ca se apropie am inchis ochii, am deschis gura si dupa cateva minute gata. A naibii masea
Daca te referi la prima experienta sexuala, a fost ingrozitor, moment nepotrivit, romantism nici pe departe (tipul era "neindemanatic" si oricat de tandru ar fi incercat el sa fie, mai rau ma chinuia), placere 0%, durere de-mi venea sa ma sui pe pereti, era iarna si am inghetat amandoi de frig. Nu stiu ce a fost in capul nostru, credeam ca daca el e mai mare (cu 7 ani), era halterofil, e mai experimentat, stie sa faca treaba, etc. Cert e ca dupa o saptamana ne-am despartit.
Important este sa ai parte de un preludiu inainte, sa fii lubrifiata ca sa simti mai multa placere decat durere si sa faci mai mult dragoste decat sex prima data, e important sa ramai cu o amintire placuta...la mine a fost intocmai invers, dar am recuperat tot ce mi-a lipsit atunci mai tarziu cu iubitul cu care sunt si-acum.
Mult succes, pa-pa!
A fost superb, am reuşit să tai ceapa fără să-mi tai degetu' . Şi fără lăcrimez
.