Buna Mario cel pervers > Prima data...hmmm...stai sa-mi aduc aminte . A fost un act sexual foarte timid si destul de intens. A fost printre cele mai emotionante momente din viata mea. Tremuram toata, ma intrebam ce e bine sa fac si ce nu, cum o sa fie si daca o sa regret dupa. Dar in cele din urma s-a finalizat frumos asta si datorita faptului ca am avut un partener pe masura. Conteaza mult sa simti ca acel partener te merita, daca ai incredere in el si cat de atent e cu tine si dorintele tale. Pentru fetele virgine de pe acest site si crede-ma sunt multe, nu faceti primul pas cu prima persoana care va apare in cale, studiati f bine persoana caci dupa daca aveti regrete degeaba le aveti, fapta a fost deja facuta. Viata sexuala e ca o foaie de hartie o data indoita nu va mai reveni niciodata la loc conteaza de cate ori o indoi caci aceasta se poate deteriora.
Prima data cand am luat un 3 am zambit
Prima data cand m-am ales cu un refuz categoric din partea unui baiat, m-am prapadit de ras si am ramas prieteni
Prima data cand am dat papucii s-a lasat cu multe bancuri din partea prietenilor pe seama felului meu complicat de a ma exprima
Ce amintiri
Buna mai Amy90, vroiam sa iti spun ca oi fi eu perves. da sa stii ca imi place sa aud mai bine zis sa citesc povestile persoanelor despre viata daca as putea sa zic asa...Cu cat cercetezi mai mult cu atat incepi sa vezi adevaruri
Prima data fata nu a venit, dar ce mai conteaza.eu am centrat eu am dat cu capul...