De dragoste sau de sex?
De prima data cand am facut sex(dar si de urmatoarele) nu am vrut mult timp sa-mi aduc aminte.Acum imi vine sa ma tavalesc de ras.Semana mai mult a viol, ea avand cu 4 ani mai mult si incercand mereu sa ma invete Sex oral nu mi-a mai trebuit cel putin un an de zile, eram terorizat
Prima noapte de dragoste nu stiu, inca nu am avut ocazia.
Prima noapte (chiar si urmatoarele) sunt aiurea:cel putin un partener nu are experienta si e incordat.Prima noapte a unei femei nu mai spun pentru ca e mai traumatizanta (poate totusi nu ca a mea )
Cine spune ca nu a durut-o a facut sex (normal nu oral) cu cineva care avea penisul atat de mic incat nu l-a simtit.Cine spune ca a si fost minunat pe deasupra, cu orgasme curgand valuri, minte de ingheata apele.
Barbatii la fel. Dupa primul contact sexual nu stiu pe unde sa gaseasca usa mai repede...
Nu regret.
Nu astepta raspunsuri sincere. Oamenii mint si se mint ca totul a fost si este minunat in viata lor.Mai ales in ce priveste viata intima.Am avut insa prieteni mai realisti si lipsiti de falsitate care recunosteau adevarul. Iar toti cei cunoscuti cu care am vorbit despre subiect au recunoscut.
Daca a fost sau va fi "rau" nu disperati, li se intampla tuturor. E bine daca nu ai parte de experiente traumatizante, nu ai cum sa simti placerea prea mult.La fel e si in cazul cuplurilor noi cu experiente anterioare.Prima noapte nu o sa fie niciodata la fel de frumoasa ca a 2 a, a 3 a...
A fost ceva placut, desi eram un pic speriata.Prietenul meu cu care sunt si in prezent a creat o atmosfera placuta si am reusit sa trec peste.Am facut asta pentru ca il iubesc si logic, nu am sa regret niciodata
A fost ziua dar nu asta conteaza.ne-am simtit bine amandoi(asta cred eu ) si chiar a fost mai frumos decat ma asteptam.nu regret faptul ca am facut-o cu el, dar o si regret pentru ca el o sa ofere aceleasi placeri altei fete.(
Prima data a fost cand aveam 23 de ani. Ea mai avusese relatii inainte eu nu. A fost interesant chiar daca nu m-am simtit mai diferit de cand am stat si am dormit inainte fara sa se intample nimic.
A fost naspa, prima data, ea cu 7 ani mai mare ca mine, si nu prea se pricepea, cam frigida, o experienta nu prea placuta. Insa a doua oara cu o tipa de seama mea a mers ca uns, m-am simtit fericit.
A fost bestiala :X si nu regret ca am facut-o deoarece a fost cu prietena cu care sunt si in ziua de astazi.
Buna am 22 de ani si prima data am facut-o la 17 ani cu fostul meu prieten cu care eram impreuna de 2 ani(adica de la 15 la 17). el era mai mare decat mine cu un an si nu avea multa experienta.am fost eu cea care am vrut sa o facem, cadou de ziua lui. dar a foat urat m-a durut ingrozitor si nu intelegeam nimic a doua zi ne-am despartit pentru ca radea de mine ca nu mai eram virginasi asa i-am dat papucii. dar nu regret ca am facut-o cu el pentru ca 2 ani impreuna a fost minunat...
Prima noapte de dragoste s-a petrecut acum 2 ani la Bucuresti alaturi de omul pe care il iubesc de 10 ani... A fost o seara magica pe care nu o voi uita niciodata
Intradevar prima data ar fi recomandat sa fie de neuitat.Nu te lua dupa prostiile ce le gasesti pe internet ca doare si asa mai departe.Dk esti pregatita si o faci cu baiatul ce il iubesti chiar nu o sati pese de durere.La mine a fost foarte frumos si nu o sa uit niciodata:X