Pai prima oara cand m-am indragostit a fost frumos, de simtit am simtit un sentiment minunat, si cum m-am indragostit? pai cand am sarutat prima fata
Sa ti-o zic pe aia de la gradinita sau pe aia din generala?
Pe atunci nu aveam facebook, vorbeam face to face.
Sincer,cred ca indragostita pe bune la 16 ani..pana atunci cred ca a fost doar atractie sau nu stiu.dar nu sa fiu indragostita nu pot sa imi dau seama cum poti fi indragostita la 10 ani..adica nici nu ti-a venit menstruatia si esti indragostita.ce pnm nu am nimic personal cu tine..nici nu te cunosc.dar mi se pare aiurea
Nu mai am 10 ani zece ani aveam cand a venit in clasa noastra in clasa a3a acum am 12 ani
Cand eram mica eram fata grasuta cu ochelari si aparat dentar. Fiind o fire timida toti se luau de mine mai putin colegul meu de banca. Ma intelegeam bine cu el si prin a 6-a chiar imi placea de el. In a 7-a a inceput sa devina badaran si rau asa ca am inceput sa ma distantez de el. In a 8-a ironia sortii am inceput sa fac pregatire la mate in grupa cu el si am inceput sa ma indragostesc din nou pana am aflat ca lui ii place de o prietena de a mea. Atunci am fost destul de suparata, dar ce e mai ciudat e faptul ca la liceu s-ar putea sa fiu din nou in aceeasi clasa cu el. Acum nu il mai plac. Nu toate povestile au un final fericit. Chestia nasoala e ca am aflat acum ca inainte sa ii placa de fata aia m-a placut pe mine.