| Antonicuta4 a întrebat:

Cum a fost prima oara cand v-ati indragostit? Ce ati simtit?

Eu aveam 10 ani si in clasa a3a au venit cativa colegi noi si m-am imprietenit cu un baiat pana in clasa a4a am avut un sentiment de prietenie pentru el dar in clasa a4a am simtit ceva diferit pentru el si a inceput asa:Mi-am scapat pixul pe jos si am dat sa il iau si a incercat sa il ia si el si mainile noastre s-au intalnit si am simtit ceva nou dar nu am dat importanta apoi cand il priveam iar prietena mea cea mai buna imi vorbea o auzeam dar nu o ascultam auzeam doar niste sunete pe care nu le descifram insa daca el imi spunea ceva cat eram in acea transa imi reveneam imediat si mi-am dat seama ca il plac am tinut totul secret iar intr-o zi pe facebook m-a intrebat de cine imi place iar eu I-am zis sa imi zica si el si am numarat pana la trei si am spus si iiplacea si lui de mine de atunci intre noi ies scantei dar prieteni nu stiu\Acum sunt in clasa 5 si inca ne placem simt ca el e prima mea iubire si ca nu imi pot lua gandul de la el

Am si cea mai romantic amintire cu el dar va voi spune doar cand imi spuneti si voi cum v-ati indragostit!

6 răspunsuri:
| vocea a răspuns:

Pai prima oara cand m-am indragostit a fost frumos, de simtit am simtit un sentiment minunat, si cum m-am indragostit? pai cand am sarutat prima fata

| Mussette a răspuns:

Sa ti-o zic pe aia de la gradinita sau pe aia din generala?hee hee
Pe atunci nu aveam facebook, vorbeam face to face.

| borntotwerk a răspuns:

Sincer,cred ca indragostita pe bune la 16 ani..pana atunci cred ca a fost doar atractie sau nu stiu.dar nu sa fiu indragostita laughing nu pot sa imi dau seama cum poti fi indragostita la 10 ani..adica nici nu ti-a venit menstruatia si esti indragostita.ce pnm laughing nu am nimic personal cu tine..nici nu te cunosc.dar mi se pare aiurea

| Antonicuta4 explică (pentru borntotwerk):

Nu mai am 10 ani zece ani aveam cand a venit in clasa noastra in clasa a3a acum am 12 ani

| biafresh a răspuns:

Cand eram mica eram fata grasuta cu ochelari si aparat dentar. Fiind o fire timida toti se luau de mine mai putin colegul meu de banca. Ma intelegeam bine cu el si prin a 6-a chiar imi placea de el. In a 7-a a inceput sa devina badaran si rau asa ca am inceput sa ma distantez de el. In a 8-a ironia sortii am inceput sa fac pregatire la mate in grupa cu el si am inceput sa ma indragostesc din nou pana am aflat ca lui ii place de o prietena de a mea. Atunci am fost destul de suparata, dar ce e mai ciudat e faptul ca la liceu s-ar putea sa fiu din nou in aceeasi clasa cu el. Acum nu il mai plac. Nu toate povestile au un final fericit. Chestia nasoala e ca am aflat acum ca inainte sa ii placa de fata aia m-a placut pe mine.