Credeam ca va fi oribil si chiar a fost, adica te simti ciudat, nu pot sa expic senzatia, dar daca nu ai probleme grave si e doar un control dureaza foarte putin si daca stau sa ma gandesc partea nasoala a fost asteptatul, imi faceam tot felul de scenarii si imi inchipuiam ca se vor intampla toate prostiile, dar e ceva prin care fiecare femeie trece mai devreme sau mai tarziu, toate ajungem acolo odata si-o data si sunt sigura ca va fi bine, succes :*
Nu e chiar asa nimic de speriat..chiar a fost mult mai bine decat ma asteptam. Am ales pentru mine un ginecolog barbat, sunt mult mai atenti si mai draguti..Nu ai de ce sa iti fie rusine. E doctor, el a ales sa faca asa ceva. Succes
Nu e asa de rau. Te gandesti ca oricum vede muuulte pe zi si ca dupa ce iesi oricum nu-si va mai aduce aminte de tine. Eu una iti recomand sa mergi la un barbat, chiar daca iti rusine pentru ca ei sunt mult mai buni si mai atenti cu pacientele. Curaj!
PFFF...
SI MIE MI-A FOST RUSINE
daca ai probleme mergi...e in regula! nu iti face nimic rau...
Daca vrei mai in detaliu: te duci acolo, te pui pe un scaun (fara chiloti pe tine) apoi el se uita in pasarica, si ia cu un betisor de urechi putina secretie si o duce la analize. funda?:O3
Tie iti este frica mi-e rusine heh nu are de ce deoarece cind ai o problema nu te uiti daca este dureros dar jenant poate eh
Nu trebuie sa te sperii este ceva normal. este ca un control la oricare alt doctor. pana la urma toate femeile trec prin asta
Dacă ești obligată să mergi, fă-o. Totuși nu ai de ce să te temi, este un cabinet normal. O să te controleze, apoi îți dă ' liber '.