Trebuie sa fi increzator si relaxat ca sexul nu e ceva stresant, e ceva placut.
Prima oara... ca doi copii prosti! eu zic sa te documentezi foarte bine nu sa te grabesti ca fata mare la maritat.
A fost pentru aman2 prima data, tremuram si eu si ea, si stiam ca trebuie sa fiu mai "puternic" ca ea si sa o linistesc. Apoi totul a venit de la sine nu trebuie sa te pregatesti decat cu un PREZERVATIV si multa dragoste.
Hei! Vrei sa faci sex sau dragoste? Sunt doua lucruri diferite.
Daca vrei sex, ok, doar protejeaza-te.Nu cred ca trebuie sa te pregatesti prea mult.Doar sa-ti gasesti partenerul potrivit.
Deci sa incep cu inceputul.Ea a venit la mine cica ne uitam la un film . Dupa vreo 30 min a inceput sa se dea la mine, ne-am sarutat bla bla bla. Dupa aia ea sa dezbracat si sa masturbata vreo 10 min pana m-am dezbracat si eu. Dupa aia a inceput distractia.I-am bagat-o atat de tare incat a intrat cu tot cu **** si ea a inceput sa urle zici ca i-am bagat o buturuga in vagin. Dupa aia a inceput sa mi-o suga si ca sa se razbune m-a muscat de coiul drept. Dupa aia i-am traso in cur vreo 30 minute pana cand ii amortise. Apoi in ultima parte i-am bagat-o asa de tare in vagin ( o am de 22cm) incat i-am penetrat peretele vaginal in trei parti perpendiculare.A urlat si au venit vecini si ea sa plans ca n-am violato bine. Dupa asta ne-am despartit ca eu nu mai vroiam sa *** o fata care are vaginul penetrat la maxim.
Pai eu am fost chemat la ea acasa si dupa totul a venit de la sine, am trecut peste timiditate si peste toate care ma impiedicau sa fac asta.
Deny_6650 întreabă: