| MetalheadSatan666 a întrebat:

Cum a fost prima voastra dragoste?:X:X:X

Răspuns Câştigător
| Jony123 a răspuns:

Naspa, am fost tras in teapa chiar in a doua zi de craciun, mam batut cu fostul ei prieten la care vrea sa renunte dar nu poate, asa zice ea, cal iubeste si desi vrea sa se desparte si tot zica ca s-a despartit tot la el se duce si nici macar nu o merita fraerul, si eu dat parola de la mess, telefonul si o vazut tot ce am vb eu cu ea despre el si o pus-o sa ma cheme intr-un loc ca sa ma intalnesc cu el si surpriza era el si o sarita la bataie, asta in a doua zi de caricun si in fata unei biserici, oare cu ce am gresit asa tare de am primit asa ceva? eu nu sunt un om asa pacatos, am colegi care is de 100 de ori mai rai decat mine iar eu nu am in minte mereu
"cum sa fac rau aluia ca nu-mi place mie de el". Ca sa vezi si tu ce rahat de soarta am avut, am fost tras pe sfoara de persoana pe care am iubit-o (si prima dragoste) si de craciun si in fata bisericii. De atunci nu ma mai interesat dragostea propriuzisa si caut decat o partenera de sex fara implicare emotionala... Asa e mai bine!
Sper ca ti-a placut raspunsul, sau ma rog a fost interesat, ca de placut nai ce sa iti placa din rahatul asta de intanplare. Funda? plzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

8 răspunsuri:
| LolitaLempicka a răspuns:

Prima a fost din aceea copilareasca dar f. dureroasa emotional.acum am o alta relatie, se considera prima cu adevarat.

| Allergikaa a răspuns:

Cu fluturi in stomac, cu piele de gaina atunci cand se apropia de mine, cu 180 de batai de inima pe minutlaughing, a fost un vishappy.
:X draguta intrebarehee hee

| ciufuliiciii a răspuns:

A fost dragut, credeam ca nu voi putea trai fara baiatul respectiv si totusi acum rad cand imi aduc aminte cu el, pentru ca inca suntem prieteni dar doar atat, insa cateodata chiar ma gandesc oare nu o fi el iubirea vietii mele...
dar apoi ma trezesc la realitate si incep sa rad zicadu-mi in gand: cine idiotul ala laughing

| Tzitzi12 a răspuns:

Prima, prima te referi... a dost la gradinita! Dar acum e ceva mai serios. Sunt inca la prima iubire adevarata. Cand se apropie de mine si ma priveste cu ochii lui verzi simt ca, mor!

| Deea1111 a răspuns:

Eu o taraiesc.Super tare. Fluturi in stomac fara pofta de mancare inima parca imi sarea din piept cand vorbeam sau ma gandeam la persoana respectiva.cu alte cuvinte simteam ca zbor

| Dafuck a răspuns:

Frumos...:X

Întrebări similare