anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum a fost prima voastra experienta sexuala? Astept raspuns si din partea fetelor si a baietilor. Cum ati facut lucrurile sa decurga bine, frumos, romantic? Ce v-a placut cel mai mult si ce v-a adus pe culmea extazului? Dau funda pentru cel mai frumos raspuns, iar pentru restul voturi.

Răspuns Câştigător
| AndaAndore a răspuns:

Poi. E adevarat, e frumos, de neuitat. Dar nu e o amintire tocmai minunata [pentru fete] pentru ca e durerea aia. M`am lasat dusa de val si incet, incet am facut si pasul acesta. Sincera sa fiu, nu credeam ca o sa fiu in stare, dar daca esti cu persoana iubita si stii ca el e ''el mult asteptat'' uiti de toate. Durerea este suportabila cat de cat. Dupa ce o sa dispara durerea, sa vezi ce frumos o sa fie. O sa tragi tu de el laughing [glumesc].
Numai bine! :*

2 răspunsuri:
| Phutui a răspuns:

Pai la mine nu a fost cine stie ce, eram ametit la o petrece si eram si mai mititel si m-a "facut" o tipa de aproape 18 ani care era mai "cu chef de viata"laughing

| hauszz a răspuns:

Pai sunt baiat. A fost o experienta.pfff...ma intelegi prea:X.La fete nu prea le place la inceput. Eu n-am facut nimic frumos, pur si simplu in pat. M-am lasat dus de val.