Buna! Felicitari ca ai ajuns in randul boboceilor.Fiind noua printre ei, toti vor sa te cunoasca.Deci incearca pe cat posibil sa te porti natural,sa fii tu. Daca te va placea, va fi pentru ce esti tu, nu pentru ceea ce incerci sa fii pentru ei.Ai multa incredere in tine,nu uita cum te vezi tu, asa te vad si ceilalti, parerea ta despre tine trebuie sa fie intotdeauna una buna si asa te vor vedea si restul.Pastreaza o atitudine pozitiva, optimista, nu trebuie sa te lasi descurajata de nimeni.Zambeste(cand o persoana intra intr-o incapere,trebuie sa zambeasca,iar ceilalti se vor relaxa in prezenta ei,spunea Osho).La contactul cu noii colegi sa fii vorbareata,sa comunici cu ei despre profesori,despre cel mai de treaba sau cel mai exigent,si despre ei,unde le place sa mearga dupa ore,cat tine pauza mare,ii poti intreba daca sta cineva singur in banca, sau ce banca este libera... faceti schimb de Id`uri, si asa te`ai integrat.Eu zic ca o sa reusesti.Multa bafta si tine minte trebuie sa radiezi, si restul vor sta numai pe langa tine.In speranta ca ti-am fost de folos:*(sa ne povestesti cum a fost prima zi)
Nu trebuie sa iti fie frica. eu nu stiam nici liceu si am intrat in sc pe la profesori)))))))))). amintiri frumoase:X.
pai imbracate cum te simti tuh mai bine (pentru ca e important sa te simti bine in pielea ta)dar asorteazate si ia-ti haine dragute in loc de ghizdan poti sa iti iei geanta. NU lua neaparat flori si nu trebuie sa vi cu parinti neaparat.
noi am avut tabel in curtea sc cu cls sau poate faceti careu in curtea sc si asa iti gasesti colegi si le spui buna apoi o sa incepeti sa vb. sau du-te la o fata care ti se pare mai ca tine cu care crezi ca ai avea ceva in comun.
apoi o sa va bage in clasa si imprietenestet cu colega de banca. cerei id nr de telefon.
poate va dau si cartile asa ca ia-ti o plasa la tine daca nu ti le bagi in ghizdan ce ai.
si o sa va zica orele de maine. apoi noi am plecat fiecare acasa (eu m-am intalnit cu niste pr din generala).
daca va duceti undeva la suc du-te asa poti sa ii cunosti mai bine si vb cu ei fi sincera deschisa.
cerele id si ep mess va cunosteti mai bine.
A fost foarte tare! Cunosteam vreo 4 persoane. Fetele de la mine din clasã, erau libidinoase toate. Dãdeau comment-uri pe Facebook, like-uri, doar sã ne intelegem bine.
Draagutaa stai calma :9 totul o sa fie bine e mai greu daca in clasa esti tu singurul copil noi dau in clasa majorittea nu o sa va cunoasteti voi intre voi. insatsa fie ok fii tu insati