Cea mai frumoasa poveste ce e asa fascinant : intra, iese, tipete, palmute si dupa pentru cei mai tampi (scuzati expresia) neprotejati se pregatesc de botez, ceilalti dorm linistiti.
Ce este asa mare lucru? Cauta intrebari pe TPU si vei vedea multe povesti.
Sexul inainte de casatorie=pacat, nu uita.
Serios? si daca un popa iti zice sa sari in cap ca ajungi in rai tu te arunci?
Bine ai zis-o! BRAVO (Eu l-as arunca pe popa prima data sa vad daca ajunge in Rai)
Sexul nu este păcat, nu uita
E păcat să faci sex doar DUPĂ căsătorie, pierzi multe.
Hai ca aberezi.Citeste Biblia si mai vorbim.Decat s traiesc in pacat...
Nu e adevarat.
N-am uitat.Dar inainte de casatorie este.
Nu poți să vorbești dacă nu ai făcut-o înainte de căsătorie, pentru că n-ai habar ce ai pierdut. Deci taci și înghite, dacă n-ai habar și singurea ta susținere e o carte de 2000 de ani e și păcat să zici tâmpenii.
Vad ca avem pareri diferite.Eu am fost crescut in spirit religios si cult, pe cand tu nu.
Fiecare traieste cum vrea.
Retine:nu tac, nu inghit.
Dacă preferi să vorbești despre ceva ce n-ai încercat și ești sigur că este rău datorită unei cărți de 2000 de ani este indicat totuși să taci.Acum ești liber să îți spui părerea, dar asumă-ți imaginea formată pe baza prostiilor care le zici.
Eu chiar cred in Dumnezeu(sunt catolic).Nu ma intereseaza ce cred altii despre mine si nu cred ca spun prostii.Eu nu traiesc in pacat.
Din partea mea ar trebui să îți bagi credința în dos și să o păstrezi acolo, nu-i pasă nimănui ce faci tu și ce consideri tu păcat, întrebarea era cu totul alta.
Ok.