Buna, tin minte ca eram foarte emotionata si a fost un sarut foarte emotionant dar in acelasi timp extrem de dulce.
Ciudat, uşor deprimant. Al doilea a fost perfect.
La primul n-am înţeles nimic. Prietena mea era cu 4 ani şi ceva mai mare ca mine
Emotionant. dar mai frumos, placut, sexy, excitant, emotionant, cutremurator, pasional este acum:X:X
Mie una nu mi-a placut, pentru ca nu imi placea baiatu' respectiv...plus ca la sfarsit m-am dat din greseala cu capu' de perete da' acum e muuuult mai bine
Off. la 14 ani la scoala in fata profului de mate cred ca a fost cel mai superb moment cu cel mai dragut tip cred ca as repeta experientza tot cu el
Imi era foarte rusine de acel baiat.si stateam cu capul in pamant.(am iesit intr'o seara la plimbare) si la un moment dat am vazut ca imi ia fata in mainile lui si ca ma saruta a fost minunat.se putea si mai bine dar totusi imi venea sa sar in sus. si oricum.se zice ca primul sarut nu il uiti niciodata.eu nu am uitat nici ziua, nici data, nici locul, nimic
Ca naiba. cu toata sinceritatea (dar acum daca stau sa il judec a fost cel mai rece) cele din prezent daca ar fi ar fi cele mai senzuale
De neuitat si f emotionant...eu aveam 14 ani si el 13.si m-a invatat sa sarut bineinteles ne placeam f mult,. fluturasi in stomac in clipele acelea si imi aduc aminte ca era f cald iuliu si eu de emotii tremuram si ii ziceam ca imi era frig de neuitat
Pai... eu aveam 14 ani si el 16 jumate.eu atunci eram foarte foarte emotionata pentru ca nu stiam daca o sa iasa bine... daca o sa fac ceva gresit.etc.Primul meu sarut a fost de asemenea frantuzesc si foarte pasional.si tot cu acel tip m am "perfectionat" in de-ale sarutului
Remusopen întreabă: