Primul meu sarut a fost oribil.
Am fost sarutata fortat.
Al doilea insa, l`am considerat primul:X
A fost minunat:X
Nici nu se poate explica in cuvinte
Simti fluturasi in stomac.
E superb:X.Si la al doilea sarut aveam 14 ani[mai aveam o luna si faceam 15]
Ai rabdare Andreea! Toate la timpul lor. Nu trebuie sa fortezi mersul evenimentelor!
Bafta!
Yoooy...esti cumva urata cu spume? nu cred, at ori ti'a fost mereu frica d asta ori nu stiu. bft
Nu stiu sigur sa iti spun... mirific, fantastic. Asta daca a fost romantic si cu pasiune. NU recomand sarutul fara pasiune deoarece isi v-a pierde farmecul si este mare pacat.
Tin minte ca si primul meu sarut a fost amuzant...am dat cap in cap... dinti in dinti incepatori ce mai.
Totul e sa nu iti fie frica de primul sarut. pentru ca nu e greu de sarutat. bafta:*
Andreea pai sa stii ca te inteleg si eu eram curioasa sa aflu cum e si depinde daca te saruti cu persoana pe care chiar o iubesti desigur cai fantastic dar daca o faci numai asa sa vezi cum e nu e prea minunat insa la mine s-a intamplat asa jucam sticluta pe rpovocori si o fata ma provocat sa-mi sarut iubitul daca pot sa-i zic asa eu nu prea am vrut caci nu sunt genul sa se sarute in public mi se pare rusinos si nu-i frumos dar pana la urma am facut-o asa printre picaturi nu chiar bine insa e cool mi-a placut
La 15 ani si 3 luni m-am sarutat prima data, baiatul avea 15 ani si 5 luni, a fost frumos, am simtit niste emotii ingrozitoare
Primul meu sarut a fost f normal.adevarul e ca el nici nu stia ca eu sunt incepatoare ...si a fost f pasional...
Heh daca sincer pe moment a fost foarte neplacut
imi era cam rusine dar na. pina la urma m-a sarutat dupa care cind am scapat am zis deodata ca plec acasa spre surprinderea mea m-a tras de mina si m-a mai sarutat odata nasol
am intrat in ograda si scuipam si ma stergeam pe gura si ziceam ca nu ma mai sarut in viata mea
in fine. seara cind m-am culcat deja incepuse sa-mi placa uite asa stranie senzatie da na... mai bine mai tirziu decit niciodata si ma tot gindeam ce sa fac sa ma mai sarute
pina la urma a fost o poveste luunga intre bine si acel baiat de la care asteptam sarutari pina la urma el fiind actualul meu prieten
мутнιc întreabă:
MaryaSiAtÂt întreabă:
beausingurlamasamea întreabă: