| Ramonnik a întrebat:

Cum a fost primul sarut la voi? La mine a fost superb si tensionat.Eram la scoala in clasa a-VII-a, mie imi placea de un baiat pe nume Alex si cum stia prietena mea la chemat pe el la beie in timp ce eu stateam de vorba cu ea si deodata ea a zis ca va pleca pentru 10 min si am ramas amandoi singuri.Am inceput sa vorbim si dupa m-a luat de mana mi-a pus mana pe obraz. Mama lui a venit la scoala ca sai dea ceva si cum nu la gasit in clasa a venit la baie... a ramas cu gura cascata cand nea vazut ca ne sarutam atunci amandoi neam facut rosii ca racii.Nici eu nici el nu stia cum sa explice ce s-a intamplat. Pana la urma a inteles si acum nu stiu cum sa le spun parintilor mei. Va rog sa imi dati idei si sa-mi spuneti cum a fost primul vostru sarut

Răspuns Câştigător
| bombonica22 a răspuns:

Pana la urma trebuie sa ii spui mamei tale, este ca si cea mai buna prietena a ta fa-ti curaj :* la mine s-a intamplat asa : Eram cu o prietena de-a mea la doctor si baiatul acela aflase ca eu il plac de la prietena mea big grin si pe drum ne-am dus in iarba dupa un loc parasit laughing si el mi-a zis ca ma place apoi eu m-am ridicat si i-am zis ca nu pot face asta ( eram emotionata ) si el m-a tras de picior si ma aruncat pe spate si a fost un kiss maree :X

9 răspunsuri:
| Lavinia1 a răspuns:

Amintire de neuitat(un real dezastru).In curta scolii la intrare,ne tineam in brate uitandu-ne unul in ochii celuilalt,ne-am sarutat,atunci din spatele nostru s-a auzit vocea unui coleg''Vine diriga!''
El m-a tras in stanga,eu l-am tras in dreapta,pe jos fiind noroi, am alunecat amandoi chiar sub nasul diriginteilaughing.Ne-am ales cu cate un punct scazut la purtare. Spune-le parintilor adevarul, povestestele in amanunt nu ar avea de ce sa reactioneze rau.

| koopman a răspuns:

Buna.Pei s-a intamplat acum 2 zile,eram afara cu niste prieteni. Fata de care imi place nu ne lasa inpace(pe baieti), asa ca m-am dus la ea, i-am dat mana dupa par si am sarutato a durat 2 secunde sau 3.

| grapeFruit09 a răspuns:

LOL.De ce trebuie sa le spui parintior, doar nu te-a dezvirginat

| 0bubu00 a răspuns:

La mine la kiss si miau laughing era primul meu sarut dar nu mi-a fost rusine, a ghicit si l-am sarutat. de fapt a fost un pupichappy dar sarutul adevarat l-am avut peste un an si jumatate cred si eu i-am spus mamei cam peste 3 luni ca fusesem cu un baiat si mam sarutat cu el (culmea mama mi-a spus ca eram si ruderolling on the floor ) sichiar nu a reactionat rau adica a inceput sa zambeasca si m-a intrebat cum a fost (app eram in vacanta de vara dintra 6a spre a 7a)

| mihaelaa18 a răspuns:

Pai eram in bloc cu prietenul meu(acum numai suntem impreuna)ascultam muzica si vorbeam,si din vorba in vorba s-a ridicat,a venit si m-a luat in brate,ne-am uitat cateva secunde unul in ochii celuilalt si apoi s-a intamplatlove struck,nu cred ca as putea sa descriu acel momentlove struck, a fost superlove struck, am simtit mii de fluturasi in stomaclaughing

| mihaelaa18 a răspuns:

Pai ii poti spune mamei tale ca te-ai sarutat cu un baiat si cu siguranta nu iti va face nimic pentru ca a fost doar un simplu sarut,nimic mai mult, ai sa vezi ca nu te va certahappyasa ca, curaj si spune-ihappy

| Dracce a răspuns:

Al meu a fost ca la cartelaughing.
Binenteles aveam 14 ani si m-a invatat de revelion o fata de 18 ani care eram pur si simplu in limba dupa ea:X.
Cred ca dupa atata timp cat m-am tinut dupa ea mi-a zis seara pe la 2 naoptea daca vreau sa ma invete sa sarut(cred ca i s-a facut mila de mine).

| RaLuK05 a răspuns:

Off.primul meu sarut. cred ca s-a intamplat cand eram in clasa a VIII-a cu prietenul meu(nu mai suntem impreuna)la caminul cultural din satul meu.Ne-am dat intalnire la 7 seara si in seara aceea s-a intamplat cel mai frumos lucru din viata mea. Indragostiti, ne-am privit dulce sh ne-am imbratisat, am cazut in patima sarutului.Dar nu o sa uit niciodata primul meu sarut.Si app cred ca ar trebui sa le spui parintilor.nu e o crima

| Andreea148 a răspuns:

A fost foarte frumos pentru mine.S-a intamplat acum 2 ani jumate cu baiatul cu care sunt si acum.Stateam pe niste scari, iar el a inceput sa ma pupe pe obraz, dintr-o data, tot mai aproape de buze, iar intr-un final ne-am sarutat. Am avut atatea emotii si am fost atat de bucuroasa! Mai ales ca a fost asa o surpriza. Imi placea de mult timp de acel baiat. Eu zic ca ar trebui sa le spui parintilor, daca asta vrei, deoarece nu e ceva rau! Poate chiar o sa se bucure pentru tine.