Pana la urma trebuie sa ii spui mamei tale, este ca si cea mai buna prietena a ta fa-ti curaj :* la mine s-a intamplat asa : Eram cu o prietena de-a mea la doctor si baiatul acela aflase ca eu il plac de la prietena mea si pe drum ne-am dus in iarba dupa un loc parasit si el mi-a zis ca ma place apoi eu m-am ridicat si i-am zis ca nu pot face asta ( eram emotionata ) si el m-a tras de picior si ma aruncat pe spate si a fost un kiss maree :X
Amintire de neuitat(un real dezastru).In curta scolii la intrare,ne tineam in brate uitandu-ne unul in ochii celuilalt,ne-am sarutat,atunci din spatele nostru s-a auzit vocea unui coleg''Vine diriga!''
El m-a tras in stanga,eu l-am tras in dreapta,pe jos fiind noroi, am alunecat amandoi chiar sub nasul dirigintei.Ne-am ales cu cate un punct scazut la purtare. Spune-le parintilor adevarul, povestestele in amanunt nu ar avea de ce sa reactioneze rau.
Buna.Pei s-a intamplat acum 2 zile,eram afara cu niste prieteni. Fata de care imi place nu ne lasa inpace(pe baieti), asa ca m-am dus la ea, i-am dat mana dupa par si am sarutato a durat 2 secunde sau 3.
La mine la kiss si miau era primul meu sarut dar nu mi-a fost rusine, a ghicit si l-am sarutat. de fapt a fost un pupic dar sarutul adevarat l-am avut peste un an si jumatate cred si eu i-am spus mamei cam peste 3 luni ca fusesem cu un baiat si mam sarutat cu el (culmea mama mi-a spus ca eram si rude ) sichiar nu a reactionat rau adica a inceput sa zambeasca si m-a intrebat cum a fost (app eram in vacanta de vara dintra 6a spre a 7a)
Pai eram in bloc cu prietenul meu(acum numai suntem impreuna)ascultam muzica si vorbeam,si din vorba in vorba s-a ridicat,a venit si m-a luat in brate,ne-am uitat cateva secunde unul in ochii celuilalt si apoi s-a intamplat,nu cred ca as putea sa descriu acel moment, a fost super, am simtit mii de fluturasi in stomac
Pai ii poti spune mamei tale ca te-ai sarutat cu un baiat si cu siguranta nu iti va face nimic pentru ca a fost doar un simplu sarut,nimic mai mult, ai sa vezi ca nu te va certaasa ca, curaj si spune-i
Al meu a fost ca la carte.
Binenteles aveam 14 ani si m-a invatat de revelion o fata de 18 ani care eram pur si simplu in limba dupa ea:X.
Cred ca dupa atata timp cat m-am tinut dupa ea mi-a zis seara pe la 2 naoptea daca vreau sa ma invete sa sarut(cred ca i s-a facut mila de mine).
Off.primul meu sarut. cred ca s-a intamplat cand eram in clasa a VIII-a cu prietenul meu(nu mai suntem impreuna)la caminul cultural din satul meu.Ne-am dat intalnire la 7 seara si in seara aceea s-a intamplat cel mai frumos lucru din viata mea. Indragostiti, ne-am privit dulce sh ne-am imbratisat, am cazut in patima sarutului.Dar nu o sa uit niciodata primul meu sarut.Si app cred ca ar trebui sa le spui parintilor.nu e o crima
A fost foarte frumos pentru mine.S-a intamplat acum 2 ani jumate cu baiatul cu care sunt si acum.Stateam pe niste scari, iar el a inceput sa ma pupe pe obraz, dintr-o data, tot mai aproape de buze, iar intr-un final ne-am sarutat. Am avut atatea emotii si am fost atat de bucuroasa! Mai ales ca a fost asa o surpriza. Imi placea de mult timp de acel baiat. Eu zic ca ar trebui sa le spui parintilor, daca asta vrei, deoarece nu e ceva rau! Poate chiar o sa se bucure pentru tine.