Primul meu sarut a fost dezastru mondial.de aceea nu`l voi uita nikiodata S`a intamplat aku`s vreo 2 ani cu actualul meu iubit Akm am 16.
El a venit la mine.
ne-am uitat la un film.
Dupa aceea am ramas singuri in camera.
Era o atmosfera ciudata.
Camera era semiluminata.
Afara batea un vant.ff.tare.misca nucul din fata apartamentului.
El s`a apropiat de mine.mi`e mi-a ramas inima`n loc.pentru ca nu ma mai sarutasem nikiodata.
mi-a atins usor buzele cu buzele lui.
Apoi.am continuat am continuat.insa eu aveam gura prea mult deschisa[nu ma pricepeam].
El mi-a zs usor. " Apropie`ti buzele. si da`mi limbutza"
Atunci mi-am dat seama ca si-a dat seama ca era primul meu sarut
Dupa aceea.dupa ce l`am fct sa stea oleak ca la dentist `m-am prins si eu de schema. si a fost super.apoi din ce in ce mai bine`. inca sunt cu acel baiat.si .sarutu e :X:X:X Funda daca`ti place:-p`
Primul meu sarut.
Pe 6 martie 2010. aveam 14 ani.
Mersesem cu el la o sala unde s-a tinut o piesa de teatru... si s-a terminat seara. noaptea :d
Venise cu mine pana acasa. Era racoare, ma tinea in brate, a vazut ca mi-e frig, mi-a dat bluza lui.
Ma tinea in brate si tremura... :d
M-am uitat la el adanc, am zambit. el si-a pus mainile pe obrajii mei si mi-a luat capul si m-a sarutat.
A fost. pff :d. frumos
De atunci am mai avut si altii :d si saruturile sunt din ce in ce mai bune . Dar primul nu a fost chiar asa. Am avut altele si mai frumoase.
Primul sarut :33, pai cum sa fie? dulce de tottt! Chiar daca acum nu mai simt nimic pentru acea persoana, totusi acea amintire a ramas in memoria mea, si va ramine pe toata viata . Dupa scoala, trebuiea sa ma vad cu "el" , era deja in luna mai, cind infloresc toti copacii. Neam tot plimbat de manuta prin parc xd apoi am mai vorbit despre chestiile de la scoala. Am observat ca apoi incerca sa se apropie de mine xDD mi-a trecut prin minte cam la ce se gindea, dar totusi m-am facut ca nu am inteles si am inceput cu o tema. Nustiu de ce nu l-am sarutat atunci, parca ma apucat ceva si apoi sau asezat niste persoane linga noi, pe scaunul paralel, nu ca una sau alta da tot ma simteam incomod sal sarut in fata lor, mai ales ca ne priveau de parca priveau film la cinema . Deja se facuse ora 5, trebuiea sa merg acasa pentru ca aveam o multime de treburi.-. si am tot observat ca tot drumu spre casa, cit ma conducea era cam tacut, si ma cam gindeam daca sar fi putut supara pe mine pentru ca i-am intors capul si m-am facut ca nu am inteles nimic xDDD chiar daca se vedea de la o posta ca am inteles D: Lam si intrebat daca totul e ok, si sigur ca mi-a raspuns ca da! Si inca mai si mergea in fata, iar eu din urma -.- eu incercam sa merg intr-un rind cu el, iar el tot mai repede. Atunci m-am oprit si i-am spus sa plece acasa daca se comporta asa i-am mai spus-o si cun ton urit de tot. Iar el 'Iar incepi? nu te aprinde de la o nimica toata!', eu 'nimica toata?! pffff ca incerci sa ma ignori e o nimca toata?', el 'de fapt, am impresia ca tu incerci sa o faci mereu'' baaahhh parca il apuca jelea deja, si n-am asteptat un pic, am sarit pe el xDD Iam sarit in brate si l-am si sarutat, zici ca era o scena din filme . A cam ramas socat si el un pic de la reactia aia, nu se astepta :3. In fine a incercat de veo 10 ori sa ma tot sarute si eu o faceam pe oarba, nu mantrebati nu stiu dc... . A fost frumos
Ahhh de amanunte picante, pai cum sa-ti spun... Credeam mereu co so dau in bara cu primul sarut. Dar a fost de parca as fi practicato de toata viata xDDDDD. El ma tot muscat de buzita de jos;.;
Am avut primul sarut la 14 ani si a fost unul lung si pasional, a durat in jur de 6-7 min, nu-l voi uita niciodata
Pai primul meu sarut a fost delicius. Eram in clasa a VI-a. Ba da a fost ceva de vis. De obicei primul sarut il tii minte toata viata. P.S. Nu stiu povestea cu amante picante.
Pai eu eram indragostita de acel baiat de vreun an.eram in clasa a VI-a si intr-un fel am reusit sa fim impreuna.Era primul meu iubit si nu stiam sa sarut si nici cum sa ma comport intr-o relatie, el avand experietnta fiind in clasa a 7-a si intr-o zi m-a chemat afara cand inca eram prieteni(atata tot) si am fost insotita de o prietena care sa ma mai sfatuiasca cu ceva''in fine'' m-am intalnit cu el si m-a luat in brate eu am rosit toata si am mers pe un drum singuri deoarece el i-a spus prietenei mele sa astepte acolo si ne plimbam si m-a intrebat daca vreau sa fiu cu el si eu am spus ''Da'' si eram plina de emoti dar fercita si apoi cand sa ne intoarcem la pr mea m-a sarutat eu prima oara l-am sarutat normal(i-am dat un pupic) si dupa aia eu dadeam sa plec el m-a tras de mana si m-a pupat iar deschizand-si gura(eu eram emotionata nici nu stiam cum sa sarut si m-am rusinat) dar am deschis si eu gura incetisor si cu limbutele faceam un joc:X:X:X a fost minunat dupa aia cand ne-am desp ca trebuia sa plece acasa m-a luat in brate si i-a zis prietenei mele(el fiind mai rusinos) du-te mai infata si apoi m-a sarutat iar, pe drum spre casa i-am povestit prietenei mele totul! A fost super...A doua zi ne-am intalnit iar intr-un parc eu stateam pe un leagan iar el ma tinea in brate stand in spatele meu si a fost super ne-am sarutat de vreo 5 ori deja avand experienta{era sa uit, primul nostru sarut a fost pe drumul ala singuratic pe un pod}
Pai.cum sa fie.foarte frumos, tinand cont ca eram indragostit de fata aceea la nebunie ! Pur si simplu a fost minunat
suculetz15 întreabă:
Mutubal întreabă: