| forever4you a întrebat:

Cum a fost primul sarut? Unde erati toate detaliile, fundabig grin

Răspuns Câştigător
| Geo14 a răspuns:

Offf primul sarut a fost magnific.Inca tin minte si data 29 iulie 2010.Eram la pregatirile pentru nunta a unei prietene adica la ''boboci'' si mi-a trimis mesaj[prietenul] sa ne intalnim undeva unde era destul deintuneric si era doar o bancuta.Prima data eu eram stresata la el nu era prima data dar la mine da si nu prea voiam adica imi gaseam motive cu toate ca asta era tot ce imi doaream de la el in momentul acela. M-a sarutat el ca eu nu prea stiam ce sa fac, eram dusa cu capul in nori, iti dai seama, apoi m-a tinut in brate si mi-a zis ca ma iubeste, si ca o sa fim impreuna mereu orice s-ar intampla. Dar uite ca nu e asa, nu a mai durat mult si frumoasa relatie de 1 an si cateva luni s-a dus pe apa sambetei.Totusi a fost o clipa memorabila, nu o pot uita nici acum, a fost mirific, speciallove struckAhh nu-mi mai gasesc cuvintele.Intr-un cuvant a fost special. O seara pe care nu o voi uita, si care imi va ramane intiparita in minte si in sufletel mult timplove struck.

12 răspunsuri:
| forever4you explică:

@ionuttriaj ma bucur sa vad ca mai exista baietii ca tinebig grin

| forever4you explică:

@Geo14 stiu la ce te referi cand spui clipa de neuitat...si eu inca ma gandesc la aceea clipa magnificalove struck love struck love struck si cand il vad la scoala inima imi sare din pieptlove struck

| TotEu1993 a răspuns:

Buna.Pai primul sarut a fost in clasa a 8. o conduceam acasa. ea era din alt sat.eram pe camp intre 2 sate.totul a venit de la sine nici nu mi.am dat seama, totul a fost pe neasteptate.frumos

| Beiibby a răspuns:

Primul sarut :X... a fost absolut minunat! :X
Eram cu baiatul pe care il placeam enorm la o petrecere...
Toti prietenii nostri stiau ca ne placem si la un moment ne-au lasat singuri in camera big grin
Cand m`am sarutat m`am simtit in al 9 -lea cer :X

| Pufiiix a răspuns:

Stateam cu el in pat la distanta de 1 metru si imi trimitea mesaj daca vreau sa il sarut?big grin

i-am zis ca ma mai gandesc si dupa i-am zis ca n-are curaj sa ma sarute si m-a luat in brate si m-a sarutatlove struck

la 12 anisoli puppy dog eyes

a fost dulcelove struck

| CAMELEON07 a răspuns:

Neasteptat de dulcee:X:X
Eram cu actuala prietena pe scara blocului o conduceam spre casa si... a fost ceva neasteptat
A fost superb:X:X

| cristinaiub a răspuns:

Eram la scoala in timpul orei de romana, cum a fost nu stiu sa-ti spun, stiu doar ca am fost foarte rosie din cauza emotiilor :p

| xToxicObsession a răspuns:

Primu' sarut?! Yackkk phbbbbt A fost dezgustator laughing Pai eram cu o prietena pe afara si a venit inca unu... si s-a tinut dupa noi si a inceput sa imi zica ca am parul' frumos si etc laughing Apoi prietena mea a plecat. si ma duceam si eu acasa dar ghinion ca ala sta in directia mea. si straight face El face : " Vrei sa ne pupam? ". Eu : Ce ma?!:o Nu. " Da' baietii rolling eyes Ce sa le faci?! M-a prins si m-a sarutat straight face A fost cel mai tampit moment laughing. :-& Dar nah... aveam 11 ani straight face Deci ce doamne iarta-ma sa faci unui copil de varsta asta?! straight face.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poi primul sarut a fost intr-o seara de vara! M-am intanit pe strd cu fata care imi placea si i-am zis in fata tot ce simt pentru ea! Am luat-o in brate si am sarutat-o. Si asa s-a intamplat primul meu sarut big grinwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Primul sarut... ce amintire.
Deci a inceput asa, pe mess :
El : buna, cf?
eu : bine tu?
el : bine... ce pacat ca nu esti din ct
eu: dar sunt happy
el : ne intalnim?

Si ne'am intalnit, ascultam amandoi muzica.
Ascultam aceias melodie, dar nu mai stiu ce ascultam sad, dar stiu ca ascultam.
Ma innebunit cu scheme de parkour. si a inceput sa ploua. off.
Ne'am dus sub un balcon si dupa ce a terminat de vorbit la telefon, m-a sarutat ...nu m-am asteptat. Eram speriata si fericita, imi era cald si frig. reinviasem happy.

Asta a fost acum 3 ani. ne'am despartit sad. si nu am mai stiu nimic de el. pana acum cateva zile cand ne'am impacat si ne iubim mai mult ca oricand love struck.
xoxo

| Marianutzu a răspuns:

Dupa bloc si a fost supeer

| Janin324 a răspuns:

Primul sarut... day dreaming foarte tare frate laughing acum doua veri cred. In 27 iunie. Eram cu multi prieteni, si cu actualul prieten langa un lac. Erau multi copaci si 3 banci, si ne-am asezat amandoi. A incercat sa ma sarute si am bagat pretext ca trebuie sa plec. Si n-am plecat, am stat acolo cu el pana a plecat toata lumea, si la ora 2 noaptea m-a sarutat. A fost. asdfghjkl straight face langa un lac, era liniste, batea usor vantul, can imi amintesc am un gol in stomac, si nu foame. laughing)