| Lovemeifyoudare44 a întrebat:

Cum a fost primul sarut?love struck Cine a facut primul pas? >8-. Eu nu am avut inca parte de primul sarut si as vrea sa ma inspir din experientele voaste detaliatelove struck

8 răspunsuri:
| GuessWho_8607 a răspuns:

Pff, aveam vreo 11-12 ani, eram la mare. Cunoscusem o fata pe plaja. Seara a facut ca sa ne intalnim din nou la o terasa, am stat de vorba. Iar cand am plecat, eu m-am aplecat sa o pup pe obraz (nu eram prea "curajos" laughing), cand m-am apropiat de obrazul ei, ea a intors repede capul si ne-am "sarutat". Oricum, a fost tare faza. Acum am 22 de ani, dar inca imi aduc aminte... laughing
Vrei sa-ti spun si cum a fost prima data la dentist? (glumeam) laughing pa pa

| FucktheSystem a răspuns:

Sincer tot ce imi amintesc e ca aream la o petrecere si ne jucam jocul ala idiot cu sticla, si da a picat provogare sa facem un concurs cine saruta mai mult... mda si eu am picat cu un tip de la mine din scoala contra altor doi. Si mda am castigat si dupa cateva zile de la asta tipul ala a devenit prietenul meu, chiar daca il cunoscusem in seara aia si nici nu prea imi aminteam ce facusem in seara aia dar a tinut el sa imi reaminteasa ca ne-am sarutat tongue

| ZuZzA4eVeR a răspuns:

Primul sarut a fost ceva special, adica simti ca tremuri si ca ai ceva in stomac, un fel de flutureasi.(Doar daca primul sarut este cu cine trebuie) Desi pare ciudat si la inceput te speri un pic dupa ai sa vezi ca e chiar placut si romantic:X. P.S. Baiatu face primul pas, dar daca e prea tmid fata trebuie sa actionezewinking

| Adriana1019 a răspuns:

Fetele trebuie sa lase baietii sa faca primul pas.Asa e mai frumos.Pai la mine eram in parc cu un super baiat.Nu numai ca arata bine dar avea si sentimente frumoase,ere protector, glumet, atent.Eram pe o banca din parc, s-a apropiat sa m-a ia in brate, pentru ca era frig si m-am uitat in ochii lui albastrii si s-a intamplat. Funda plss

| zizzu8 a răspuns:

Primul?laughing
oribil
de cebig grin?
pentru ca nu era persoana potrivita
sincer mi-a fost indiferentthinking

| Knight_2136 a răspuns:

A fost frumos, minunat. nu am facut niciunul din noi pasul. Ne-au incurajat prieteni sa ne sarutam si ne-am apropiat unul de altul si ne-am sarutat.

| elyteiubeste a răspuns:

Ffff.frumos...
era o zi ploioasa de vara, el ma conducea acasa, pe la jum drumului s-a pus ploaia, am mers putin prin ploaie si dupa o vreme am mers in scara blocului, el s-a apropiat, mi-a zis ca ma iubeste si ne-am sarutat.
a fost unul dintre cele imi frumose momente din viata mea, amandoi eram uzi, obositi dupa o zi lunga de plimbare prin parc...dar atat de frumos a fost acel moment incat nul voi uita niciodata.
te pup...si fii tu insuti, totul va decurge de la sine.
succes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu vreau sa-mi aduc aminte, iar am cosmaruri

Întrebări similare