anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum a fost primul vostru sarut? Cati ani ati avut atunci?

19 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

La 14 ani si inca e cel mai tare sarut.

| Dizzydizz a răspuns:

Din pacate 15
adica nu stiu daca e din pacate sau nu
dar mi se pare un pic tarziu
plin de emotii
i-am zis tipului ca nu stiu sa sarut si m a luat cu binisorul
a stat dupa mine vreo ora si dp c mi-a bagat limban gura mi s a parut totul asa scarboslaughing

| Farcas a răspuns:

Eram cam micuta aveam 12 ani happy dar ne-am limitat la saruturi si tinut de mana atat
A fost superb nici in ziua de azi nu l-am uitat, traiesc si in prezent tot impreuna cu primul meu prieten.

| Alina_9354 a răspuns:

14 ani! Dar cred ca a fost cel mai oribil sarut, chiar daca trebuia sa fie de neuitat! Asta inseamna sa nu cunosti persoana potrivita...

| Roxy a răspuns:

Prima data afost la 13 ani:X
A fost cu un prieten foarte bun ...nu eram impreuna.
A fost umedlaughing(sarutul)

| MadaxElena a răspuns:

Eu aveam 12 anibig grin
Eram in gradina seara...big grin
Si el a primit o provocare:sa ma sarutebig grin si am acceptatbig grin
A fost superlove struckx Nu a fost scarbos delocbig grin chiar mi-a placut muultbig grin

| babygyrl a răspuns:

Nu mai tin minte dar cred ca super, a fost prea demult sa imi mai aduc aminte. A tau, cum a fost?

| DeeDee28 a răspuns:

Eu am avut 13 ani. A fost super :X ...chiar nu ma asteptam sa fie asa bine deoarece inainte mi se parea scarbos, dar m-am convins ca nu e happy

| steluta_7203 a răspuns:

La 14 ani. A fost super baiatul era gentil si am simtit niste emotii nemaipomenite...

| mysteryo_3033 a răspuns:

Aveam 13 ani si eram in fata blocului, cu uby si cu niste prieteni si jucam adevar sau provocare si am cazut eu si m-au provocat sa o sarut...si asta am facut si a fostul super:X:X va recomandlaughing

| IIIx333III a răspuns:

Pai, primul meu sarut a fost acum 4 zile. Eram cu o colega afara si cu iubitul meu. Eu am 12 ani jumatate si nu m-am mai sarutat pana atunci, dar el are 14 si a mai facut-o de cateva ori. A fost foarte sincer. Adica... noi ne spunem totul, suntem cei mai buni prieteni.
Asa ca i-am spus [pentru ca se ruga de mine] ca e ok, si ca ne putem saruta. Asa ca el a venit spre mine plin de emotii, dar nu m-a sarutat. Cand vroiam sa il sarut nu puteam, pur si simplu imi era rusine, si il luam in brate si incepeam sa rad. Dar, dupa vreo 15 minute, ne-am sarutat. M-am speriat cand am simtit limba lui in gura mea Asa ca m-am dat in spate si am spui ca ii ajunge. Azi dimineata m-am mai intalnit o data cu el si l-am mai sarutat. Acum a fost mult mai frumos pentru ca nu m-am speriat. Este minunat sa saruti daca iubesti persoana!:X

| zambareata a răspuns:

16 ani, cu baiatul cu care sunt si acum. a fost minunat si acum saruturile noastre sunt la fel de frumoase ca cel dintai...happy

| deealoveanahi a răspuns:

Nu a fost

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

14big grin
Se zice ca primul sarut nu se uita.eu l-am uitat ...deoarece a fost scarbos.oh go on bleahwinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Primul sarut nu stiu exact... insa primul care mi`l amintesc si mi-a placut a fost la mare pe la 13-14 ani la un joc de adevar sau provocare tongue

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai misto. dar primul a fost numai "mua"laughingnu a fost cu limba. dar am incercat si cu limba si e mistolove struck nust cum a fost simplubatting eyelashes

| laurik97 a răspuns:

La 12 ani daca te referi la mozollaughing si a fost super:X:X... a fost cu baiatul de care am fost indragostita si ma sunt si acum:X:Xiar daca te referi la un simplu pupic at la 10 anilaughing

| andruska_9831 a răspuns:

La... din cate mai stiu a fost la 13 ani cu persoana pe care o iubeam in secret!

| bibishor94 a răspuns:

Primullaughing
la mine nu a fost din dragostelaughing
adica noi(eu cu gascha mea) in fiecare vara organizam foc de tabaralaughing
si acolo ne strangeam multi 20-30
si jucam "Urmatoarea carte"
acolo a fost primul sarutlaughing
aveam 12 ani credlaughing
mi s-a parut ceva wowhappy
in sfarsit in afara celor de acolo
la varsta de 14 ani am sarutat itr'adevar din dragoste
a fost si mai frumos decat cel de la 12 anilaughing si toate care fusesera inainte tot la foc de tabara:d
acum o luna eram in stare sa stau cu un baiat de care nu imi placea doar sa vad cum saruta ca auzisemca=p~
wow
laughing

Întrebări similare