Din pacate 15
adica nu stiu daca e din pacate sau nu
dar mi se pare un pic tarziu
plin de emotii
i-am zis tipului ca nu stiu sa sarut si m a luat cu binisorul
a stat dupa mine vreo ora si dp c mi-a bagat limban gura mi s a parut totul asa scarbos
Eram cam micuta aveam 12 ani dar ne-am limitat la saruturi si tinut de mana atat
A fost superb nici in ziua de azi nu l-am uitat, traiesc si in prezent tot impreuna cu primul meu prieten.
14 ani! Dar cred ca a fost cel mai oribil sarut, chiar daca trebuia sa fie de neuitat! Asta inseamna sa nu cunosti persoana potrivita...
Prima data afost la 13 ani:X
A fost cu un prieten foarte bun ...nu eram impreuna.
A fost umed(sarutul)
Eu aveam 12 ani
Eram in gradina seara...
Si el a primit o provocare:sa ma sarute si am acceptat
A fost superx Nu a fost scarbos deloc chiar mi-a placut muult
Nu mai tin minte dar cred ca super, a fost prea demult sa imi mai aduc aminte. A tau, cum a fost?
Eu am avut 13 ani. A fost super :X ...chiar nu ma asteptam sa fie asa bine deoarece inainte mi se parea scarbos, dar m-am convins ca nu e
La 14 ani. A fost super baiatul era gentil si am simtit niste emotii nemaipomenite...
Aveam 13 ani si eram in fata blocului, cu uby si cu niste prieteni si jucam adevar sau provocare si am cazut eu si m-au provocat sa o sarut...si asta am facut si a fostul super:X:X va recomand
Pai, primul meu sarut a fost acum 4 zile. Eram cu o colega afara si cu iubitul meu. Eu am 12 ani jumatate si nu m-am mai sarutat pana atunci, dar el are 14 si a mai facut-o de cateva ori. A fost foarte sincer. Adica... noi ne spunem totul, suntem cei mai buni prieteni.
Asa ca i-am spus [pentru ca se ruga de mine] ca e ok, si ca ne putem saruta. Asa ca el a venit spre mine plin de emotii, dar nu m-a sarutat. Cand vroiam sa il sarut nu puteam, pur si simplu imi era rusine, si il luam in brate si incepeam sa rad. Dar, dupa vreo 15 minute, ne-am sarutat. M-am speriat cand am simtit limba lui in gura mea Asa ca m-am dat in spate si am spui ca ii ajunge. Azi dimineata m-am mai intalnit o data cu el si l-am mai sarutat. Acum a fost mult mai frumos pentru ca nu m-am speriat. Este minunat sa saruti daca iubesti persoana!:X
16 ani, cu baiatul cu care sunt si acum. a fost minunat si acum saruturile noastre sunt la fel de frumoase ca cel dintai...
La 12 ani daca te referi la mozol si a fost super:X:X... a fost cu baiatul de care am fost indragostita si ma sunt si acum:X:Xiar daca te referi la un simplu pupic at la 10 ani
La... din cate mai stiu a fost la 13 ani cu persoana pe care o iubeam in secret!
Primul
la mine nu a fost din dragoste
adica noi(eu cu gascha mea) in fiecare vara organizam foc de tabara
si acolo ne strangeam multi 20-30
si jucam "Urmatoarea carte"
acolo a fost primul sarut
aveam 12 ani cred
mi s-a parut ceva wow
in sfarsit in afara celor de acolo
la varsta de 14 ani am sarutat itr'adevar din dragoste
a fost si mai frumos decat cel de la 12 ani si toate care fusesera inainte tot la foc de tabara:d
acum o luna eram in stare sa stau cu un baiat de care nu imi placea doar sa vad cum saruta ca auzisemca=p~
wow
beausingurlamasamea întreabă: