| AndreeaaaaSweetBabe29 a întrebat:

Cum a fost primul vostru sarut? cum a inceput totul? cand si unde s-a intamplat? love struck

9 răspunsuri:
| Visecolorate a răspuns:

Primul sarut? Pai cu primul meu prieten. Fusesem impreuna cateva luni bune (prin a 7a), dar nu ne'am sarutat atunci. Si ma rog, au aparut certuri, ne'am despartit. Apoi la inceputul clasei a 9a el imi tot spunea ca vrea sa ne impacam. Si eu i'am zis sa ne intalnim sa vad daca e sincer. M'am intalnit cu el (era o noapte de sambata pe la 23.cu luna plina :X ). M'am asezat langa el. Stateam asa si niciunu nu zicea nimic. L'am intrebat cum ramane cu noi si nu mai zicea nimic. Parca ii disparuse tot curaju' si chefu' de discutie de la telef laughing. Mi'a spus ca ramane cum am vorbit. Eu am crezut ca face misto si am vrut sa plec acasa. Atunci el mi-a cerut telefonul (chipurile sa se uite la nu stiu ce poze). Si apoi mi-a zis ca nu mi'l mai da pana nu il pup. Eu m-am ridicat. Si l'am pupat pe obraz. Dar el m'a luat repede in brate si m'a sarutat. A fost :O. Stiu ca m-am dus acasa buimaca, m-am trantit in pat si am inceput sa visez. Si am simtit fluturasii aia in stomac cateva zile bune happy

| SociallyDepressed a răspuns:

La discoteca la ziua unei prietene.Stateam pe banca langa un coleg de care imi placea.Si-a pus mana dupa gatul meu si l-am pupat din senin pe obraz. Dupa ce l-am pupat a intors capul spre mine zambind, m-a tras spre el si m-a sarutat.Nu ma prea pricepeam dar m-am lasat purtata de val.A fost frumos si placut. Dupa aceea a mai stat putin langa mine si mi-a spus ca trebuie sa plece si m-a sarutat iar.

| TVD13 a răspuns:

Poi intr-o camera pe o masa...m-a luat in brate m-a pus pe masa si...you know. Dragutz m-am gandit la asta doua saptamani:X:X
Si l-am avut la 13 anibig grin

| FïяŠtℓovε a răspuns:

Pai sa incep cu inceputul. happy
Primul sarut al meu a fost cu primul iubit adica actualul dupa 1 an de zile:X
Nu am vrut sa il sarut timp de 3 saptamani imi era frica sa nu ma incurc si sa nu rada de mine.Ei bine, intr.o zi, impreuna cu gasca am fost la un gratar la un prieten si cand toti erau afara la gratar noi am ramas in casa si s-a intamplatbatting eyelashes. mi-a spus sa ma las purtata de el ca nu are ce sa se intample si asta am facut, totul a venit de la sine. Iar apoi il sarutam incontinuu blushing big grin.
A fost superb day dreaming si nu voi uita asta niciodatahee hee.
Mai exact, pe el nu il voi uita n\niciodata pentru ca a fost si este primul si...tot ce trebuie icneput intr.o relatie am inceput cu el(in afara de sex). Funda? big grin

| AnnaSpiritualRavishment a răspuns:

13ani si 9luni, a fost super, a durat 15minute
eram in tren spre munte

| HeartBreaken a răspuns:

Poi s-a intamplat intr-o seara, afara, in ploaie ( mai bine zis furtuna laughing ) In fata bloculi unei prietene. Poi ce pot sa spun... A fost minunat. S-a intamplat la 13 ani. Si acum mi-l amintesc de parca s-ar fi intamplat ieri :X

| sf_3256 a răspuns:

Pai a fost minunat ca in poveste intr-un loc mai retras seara nu am sa uit niciodata!
la tine cum a fost?

| Danyella_3923 a răspuns:

Hmmm...mie mi s-a intamplat la 16 ani.pe un stadion.nu eram prea priceputa.blushing da m-am lasat dusa de val. si a fost frumos. fluturas in burtica :-)) frumos.:X

| BogdanLyLol a răspuns:

Pai la o piesa de teatru(Ivan Turbinca) totul a-nceput ca o provacrea dar s-a sfasit printr-un sarut! Am avut primul sarut la 10 ani! Mishtoo