Pai eu si prietenul meu ne intorceam acasa de la scoala si ne-am pus in spate pe ultimile locuri ale transportului scolar... unde cineva a zis ca nu aveam curaj sa ne sarutam in fata lui iar eu mai nebunik l-am loat si l-am popat ....ne facusem amandoii rosii la fata.Dar a fost ceva frumos si niciodata nu voi uita chiar daac nu mai sunt cu ecel baiat
Primul meu sarut a fost cu un baiat foarte apropiat mie.Bineinteles, fratele iubitului surorii mele. Ne placeam amandoi...Dar eu nu stiam de fapt ca el ma place.Si a urmat ziua surorii mele pe care a tinut-o intr-un fel de locatie.El m-a invitat toata seara la dans, dar eram foarte timida si tot refuzam. Dupa-aceea, dupa ziua aia eu am fost cu soramea pe-afara (soramea stia ca il plac) si mai era si iubitul surorii mele afara. Apoi a venit si el.Si iubitul surorii mele a spus catre el: "Du-te sa te plimbi cu ea". Si el a acceptat.Si am mers in parc pe o banca.Si erau stelele pe cer si luna.Si eu ma uitam pe undeva.Si dintr-o data el m-a luat de mana. Apoi, urmatoarea zi, ne-am plimbat eu cu el afara si la un moment dat m-a sarutat.A fost o vara frumoasa . (Vara trecuta). Dar ne-am despartit .
Vezi Aici http://teladin.blogspot.ro/2017/02/cum-saruti-partea-1.html
Este foarte bun tutorialul
Sper sa te ajute
A fost la 16 ani jumatate in parc iarna pe un frig necrutator cu primul preten dar relatia a durat 2 luni doar.e ceva frumos sarutul si nimeni nu se naste invatat in privinta asta sau sa te gandesti ca nu mai poti respira ca nu e asa, doar traieste clipa!
Primul meu sarut a fost acum doua luni cu un baiat care de mici ne cunoastem...dar din pacate m-am despartit de el si am ramas prieteni
Eram in clasa a 4a si jucam " Flori, fete si baieti" ( cred ca toata lumea a auzit de jocul asta, nu?) si am mers cu o fata sa alegem un numar si atunci m`a sarutat. A durat cam mult alegerea numarului respectiv
Am fost la o nunta cand eram in clasa a III-a si acolo am cunoscut pe un baiat care incepea sa-mi placa.Iar mai tarziu am mers intr-o masina dar nu eram singuri acolo.Iar acolo i-am stat in brate si el m-a sarutat.Dar nu era tare frumoasa clipa aceea.
Pai,iesisem in oras cu un coleg de clasa,foarte apropiat, care imi este ca un frate. Zicem noi asa, sa ne ducem in parc, unde era putine liniste si ne asezam pe o banca.Ne uitam unul la altul si discutam iar la un moment dat, mi se face frig, ca incepea sa fie cam ger afara si el ma ia in brate . Atunci m-am uitat la el si ne-am sarutat! A fost asa de romantic, dar bineinteles peste cateva luni ne-am despartit .
Doamne ce urata e Aly...
Omfg urata rauuu chiar fata de morga du-te si impuscate. Prostu care sa sarutat cu tine a fost un mare tampit))
Primul meu sarut a fost cu un coleg de clasa cu care din pacate nu mai vorbesc cu el.....Ne-am jucat adevar si provocare si a fost provocat sa o sarute pe prietena mea:-P.Am fost putin geloasa darr. apoi dupa joc a venit la mine m-a luat de gat si m-a sarutat. Din pacate a vorbit ceva urat de mine si acum nu mai vb. Funda?
Pai primul meu sarut a fost anul acesta cu un baiat de la mine din cls eram mai multi copii pe teren la scoala si jucam adevar sau provocare si mau provocat sal sarut si....mam dus la el si i-am pus mana pe gura si mi-am pupat mana casa nu zica dupa aia ca l-am pupam ca am vrut eu chesti din astea si dupa aia s-a dus la ma maga si ne-a intrebat cine vrea guma si eu am zis ca nu vreau si ma rog pana la urma am luat apoi m-a luat de gat si m-a sarutat n-o sa uit niciodata acel sarut
Țin minte că primul meu sărut s-a întâmplat așa : Eram cu prietenii pe o bancă, când o fată era cu noi (îi plăcea de mine, și mie de ea, dar nu știam cum să recunoaștem amândoi). Am luat-o în brațe, și așa a venit primul sărut, dar din păcate după 6 zile ne-am despărțit.
Pai,s-a intamplat anul trecut, cand impreuna cu prietenul meu si desigur niste prieteni ne jucam adevar sau provocare ..Si cum prietena mea cea mai buna dorea sa ne vada sarutandu-ne ne-a provocat..Si prin rugariile lor, s-a intamplat.
Mutubal întreabă: