| ancu_6221 a întrebat:

Cum a fost primul vostru sarut? la cati ani?(funda)

Răspuns Câştigător
| Aѕнℓєу♥ a răspuns:

La 11-12.
Pai, a fost foarte dulce love struck. Vorbeam amandoi, mi-a spus ca ma iubeste, el se apropia foarte foarte mult si m'a sarutat love struck. Mi'a spus ca buzele mele aveau gust de portocale blushing

11 răspunsuri:
| Cătălina a răspuns:

A fost nasol la mine laughingS-a intamplat la 14 ani.

| doar.pt.voi. a răspuns:

14:X

| doar.pt.voi. a răspuns:

La 14 ani a fost primul. a fost ceva magic...pacat de vremurile de demult...baftahappy funda?winking

| Turquoise a răspuns:

13 ani.nu a fost persoana potrivita dar totusi a fost draguthappy

| Seвi a răspuns:

La 11 ani a fost uimitor tongue

| Biby a răspuns:

Inca nu s-a intamplat.Am 10 ani si nici nu vreau prea curand

| mira_5804 a răspuns:

La gradinita. un baiat m-a sarutat cind(dupa parerea lui eu dormeam)

| radovanovic a răspuns:

Primul sarut l-am primit la maternitate cand m-am nascut

una dintre asistente s-a inragostit de mine(era ff sexy) si mi-a dat primul meu sarut

| ×3 Kate ×3 a răspuns:

La 11 ani.big grin vorbeam cu el si m-a intrebat ce aroma are strugurelul meu si eu i-am zis : nu mai stiu (logik ca stiam dar vroiam sa vad ce vrea laughing) sh el a m`a intrebat:vrei sati zic? sh m-a sarutat :X cat de sweet a fost :X:X:X da nu era chiar cea mai potrivita persoana.

| alwaysStyles a răspuns:

Nu am avut asa ceva

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai la mine, a fost la un joc,,, cadourile ", la ziua unei fete, copii stateau in sir si unul statea in fata si un copil incepea si ii sp la celalalt un nume de copil din camera respectiva, cel din fata sp :,, du-te la cadoul tau si...(o actiune ), un baiat i-a sp altui baiat sa se duca la cadoul lui si sa-l pupe pe obraz si eu nu mai vroiam si ma fastaceam si el vroia sa ma pupe si din greseala am intors capul si..., a fost asa de sweet :X, culmea era ca mai fusesem de 2 ori inainte cu el, a fost super

Întrebări similare