Eram la strand, si am cumparat inghetata si un cornet i-am dat unei vecine de care imi placea. Drept recompensa m-a sarutat, si mi-a placut atat de mult si m-a excitat incat am fost obigat sa sar in bazinul cu apa rece . Aveam in jur de 13 ani, imi reamintesc cat am fost de impresionat de cate ori ma intalnesc cu ea pe strada.
A fost acum 4 ani. Eu + bombonica, ursuleata mea de plus, in camera mea.
Am simtit ca ating blana.
A fost bine.natural,nu-mi amintesc exact, faza era ca era o curva care nu stia ce vrea eu vream sai scot din creier gandurile dar ea a fugit si m-a lasat
La 12 ani, in clasa a 6-a, cu o colega dintr-o clasa paralela pentru care nu aveam nici un fel de sentiment. Imi ceruse niste texte de muzica si m-a chemat intr-o sala de clasa goala ca sa imi inapoieze caietul. M-a luat prin surprindere si mi-a "furat" un sarut in toata regula, cu strans in brate si cu limba in gura mea. Nu m-am tras inapoi, dar nu pot sa spun ca mi-a placut, si mi-a fost rusine
Pai...de ziua mea de Craciun, cand a venit in vizita la mine prima data (in oras).
A fost frumos i-am dat headshot si kiss in acelasi timp.(glumesc doar headshot intr-o tentativa de kiss)
Serios vorbind, ma imbratisa strans in brate se uita la mine bland si iubitor apoi isi lipi buzele de ale mele, eram langa un brad simpatic. (Logic a urmat si french, dar cam spontan)
P.S Sunt fata (va zic doar pentru ca observati Jack e cam de baiat ) )
Nov întreabă:
Bananacantareata87 întreabă: