| PitikBhaa a întrebat:

Cum a fost primul vostru sarut? Povestea care ma poate face sa imi dea lacrimile sau ceva de genu primeste funda

Răspuns Câştigător
| DUTCH a răspuns:

Primul meu sarut a fost la 16 ani, inca eram in carutul cu rotile. raluca o chema, era o vecina tocmai mutata din brasov care avea grija de mine, ma hranea, ma spala, ma scotea la aer. eram in parc si mi-a spus sa incerc sa pasesc ca ma tine ea sa nu cad. am reusit sa fac doua-trei pasi si ma lua cu ameteli si m-a pus in scaun si ma ducea acasa. roata s-a oprit intr-o groapa si incerca sa scoata scaunul de-acolo, se apleaca peste mine, amandoi ne apropiem si ne sarutam. acum am 24 ani si pot sa ma descurc, dar pe raluca nu o sa o pot uita, a murit intr-un accident de masina acum 2 ani...o voi iubi mereu

11 răspunsuri:
| MMihai a răspuns:

Da are rost să îți spun! ( Că tu parcă le avea cu iubirea cu rost și cu iubirea fără rost.)

| AnNe a răspuns:

Primul sraut la 12 ani... iarna langa un copac.n-am sa uit niciodata inima ne batea cu putere iar zapada care pica pe buzele noastre se topea incet...dar acum nu mai conteaza s-a terminat imi doresc sa dau timpul inapoi.insa in trecut unde am sa plang mereu cand am sa ma gandesc la ce am avut.

| delisa a răspuns:

Primul meu sarut a fost la varsta de 13 ani cand m-am sarutat prima data cu baiatul cu care sunt si acum! Nu stiam prea bine sa sarut dar nici el ma rog nea iesit ceva! Primul sarut al meu a fost cu el primul sarut al lui a fost cu mine.Prima datca cand am facut dragoste am facut cu el si prima data cand a facut dragoste a fost cu mine! Acum suntem de 4 ani jumatate impreuna si o sa avem un copilas! Cand ne-am sarutat prima data era iarna si foarte frig afara mi-a fost foarte rusine atunci ( noroc ca era intuneric si nu se vedeau emotiile ). A fost frumos!

| mypasionareyou a răspuns:

A fost superb. a fost mai mult o datorie gen acele jocuri pe mess gen: 1.ma iubesti; 2: ma urasti etc. il si iubeam enorm pentru ca era o relatie la distanta. cand ne-am intalnit mi-a spus: nu uita ca ai o datorie la mine... m-a sarutat pe buze si dupa mi-a spus: ti-a mai ramas jumatate din datorie big grina urmat un french kiss. a fost mirific:X

| Fetitza_9736 a răspuns:

De Craciun eram la el. Foarte buni prieteni si faceam bradul si beam ciocolata calda. Se auzeau colinde si cand am pus steluta din varf ne-am uitat aman2 in ochi (cauta melodia Bryan Adams Is Christma everyday) si apoi a bagat mana in parul meu si ne-am sarutat.

| preadulce a răspuns:

DUTCH ai inventat o poveste draguta laughing. dar chiar ar fi trebuit sa povestesti despre primul tau sarut!big grin

| IIIx333III a răspuns:

Pai, primul meu sarut a fost acum ceva timp. Eram cu o colega afara si cu iubitul meu. Eu am 12 ani jumatate si nu m-am mai sarutat pana atunci, dar el are 14 si a mai facut-o de cateva ori. A fost foarte sincer. Adica... noi ne spunem totul, suntem cei mai buni prieteni.
Asa ca i-am spus [pentru ca se ruga de mine] ca e ok, si ca ne putem saruta. Asa ca el a venit spre mine plin de emotii, dar nu m-a sarutat. Cand vroiam sa il sarut nu puteam, pur si simplu imi era rusine, si il luam in brate si incepeam sa rad. Dar, dupa vreo 15 minute, ne-am sarutat. M-am speriat cand am simtit limba lui in gura mea Asa ca m-am dat in spate si am spui ca ii ajunge. Acum deja suntem "avansati" laughing. Este minunat sa saruti daca iubesti acea persoana!:X

| AndreeaSiAndra a răspuns:

PPrimul meu sarut...la 8 ani(n-a fost chiar un sarut adev, dar daca ai zis primul). Eram cu un baiat Radu si era 1 iunie.Clasa noastra mergea la sf Andrei si noi de plictiseala jucam fantanita.Si brusc a inceput sa ploua si mie mi-a cazut sa ma sarut cu Radu si eu n-am vrut si pana la urma cand am coborat din autobuz am mers la niste struti si erau maci pe acolo si el mi-a rupt 3 maci si cand mi i-a dat l-am sarutat.Iti dai seama ploaie, flori, baiatul visurilor.A fost primul meu sarut(8 ani).

Andreea

| Daniela_8349 a răspuns:

Clar fundita pentru dutch
Primul meu sarut a fost cu un baiat de la tara not really romantic big grin
Asta e in viata nu e totul frumos

| rautush a răspuns:

Super ...aceasta ziua nu o voi uita nici odata

| Ilymybeib a răspuns:

Nu cred ca la mine iti vor da lacrimile, deoarece e chiar amuzantlaughing. Eram intr-o excursie cu el, suntem colegi de clasa si toti s-au dus sa cineze doar ca noi doi am ramas in camera sa ne uitam la un film. El se apropia se apropia si eu i-am dat o palmalaughing. Apoi el sa prfacut ca il doare s-a intors pe partea cealalta si eu ingrijoarata m-am uitat sa vad ce arelaughing Apoi el m-a tras de mana si ne-am sarutatlaughing.
Deci sarutul meu a fost la 13 ani intr-un pat de hotel(nu am facut prostii).