Nuprea mai tin minte primul meu sarut cand a fost si unde dar a fost forte fain cu primul meu preten mai serios...el m-a sarutat prima data pe mine si eu pe el...Mie imi place la un baiat daca se copoarta frumos sa nu aiba tupeu sa loveasca o fata si sa arate binne sa fie slab musculos sau nu nu conteaza.Si sa fie mai mare ca mine.
Primul sarut nu a fost chiar asa special pentru ca nu a stiut sa ma invete si cand am sarutat un alt baiat mi-a spus ca nu prea stiu sa sarut Cat despre baieti cel mai mult ma atrage comportamentu si daca are un comportament adept mie o sa imi placa si fizicul [ in unele cazuri ], dar uneori ma plictisesc usor.Nu cred ca m-am maturizat destul ca sa imi dau seama.
Cum adica?
Nu-ti plac baietii?
Ba da... la ce pana mea te gadesti? Dar mi-a fost prea lene sa scriu ce-mi place mie la un baiat
La sex...
Ce gand pervers ai )
Ganduri*
Doar eu?:p
Ei a fost dulce desi eu nu prea am facut nimic el era mai expert mult mai expert deci a fost bine si preferinta:ochi albastri (nu neaparat) dar mor dupa' baietii cu parul putin mai lung
Nu am avut parte de acel moment astept ca primul meu sarut sa fie de neuitat, dar cred ca va fi scarbos pentru ca nu esti obisnuit!
Si la un baiat imi place sa aiba:
~ochi caprui sau albastri (optional)
~sa fie inalt
~si sa aiba pistrui sau gropite
beausingurlamasamea întreabă: