| me_4173 a întrebat:

Cum a fost primul vostru sarut?love struck ce ati simtit in momentele acelea?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Primul sarut a fost neasteptat.
Era vara, mie imi era frig lui cald.
Dupa ce a terminat de vorbit la telefon m-am trezit cu el in mine, in gura mea. A fost dulce. Imi pusese sangele in miscare, imi era dintr'o data cald, eram fierbinte. Si acel " fierbinte " iesea prin piele si se transformase dintr'o data intr'un fior rece care se plimba pe trupul meu. A fost superb, avea limba calda si dulce.
Dar cum am mai zis'o a fost primul sarut, bineinteles ca trebuia sa mi se para extraordinar, minunat etc. Acum, un sarut cu acel baiat nu mi se mai pare atat de extraordinar, nu mai sunt sentimentele alea inocente de copil.
Dar atunci a fost superb, de abia ca am adormit in seara aia. M'am foit in pat pana am fost infasata in cearceaf ca un copil mic si am dormit adanc si dimineata era asa de dulce.

7 răspunsuri:
| SalamdePorcpentruTriviaAmuzante a răspuns:

Nimic special! Am fost luata prin surprindere.Insa primul sarut cu un alt baiat fost "wow".

| oCiudata a răspuns:

Primul sarut nu se poate povesti.E ceva de neuitat, ceva care te face sa razi atunci cand iti amintesti. Ceea ce pot spune e ca a fost ceva neasteptat si foarte lunglove strucklove strucklove struck

| Annd a răspuns:

Bale,saliva, it's about combination, you know! happy

| xJuke a răspuns:

Off. eram in club si iesisem amandoi afara sa ne mai racorim. Era noapte si caldut afara, dar batea un vant rece. Era intuneric si eram amadoi putin ametiti dupa muuulta tequila. La un moment dat m-a luat in brate pe la spate si m-a muscat de gat, eu m-am intors cu fata la el si intr-o secunda i-am simtit limba in gura mea.
M-am simtit cum nu ma mai simtisem niciodata, eram fierbinte din cap pana in picioare, eram fericita si surprinsa.

| Bebitsssa a răspuns:

Primul meu sarut a fost magic, am simtit mii si mii de fluturasi in stomac, am simtit dragostea noastra, a fost minunat, nu o sa uit niciodata... :X Si important e sa te saruti cu baiatul pe cafre il iubesti si care te iubeste, sa te saruti cu dragoste si pasiune nu cu scarba si obligatie. Si dupa primul o sa-ti placawinking bineinteles daca si el saruta bine, (iubii meu love struck saruta super love strucklove strucklove struck:
bafta! si fara frica sau emotii, nu trebuie sa stii sa saruti trebuie sa simti dragostea si totul vine de la sinewinking

| Edward121 a răspuns:

Primul sarut a fost minunat cu o fata minunatawinking ce am simtit? deci am simtit o dragoste imensa in suflet si nu am uitat asta si nu o sa pot uita niciodata :X:X:X:X:X:X:X:X:X:X

| GyoLove a răspuns:

Primul meu sarut a fost unul foarte placut! :X... Pot sa spun ca am simtit multe lucruri in acel moment,am simtit o caldura care imi invada sufletul, o placere de neuitat, a fost foarte plin de dragoste.Sarutul trebuie sa il dai din dragoste, nu din promisiune sau din obligatie big grin... Bafta!, Funda?batting eyelashes

Întrebări similare