| amalia_4709 a întrebat:

Cum a fost primul vostru sarut?love strucklove strucklove struck raspunsuri sincere si cat mai detaliate.(sa nu va ganditi ca eu nu m-am sarutat niciodatalaughing dar sunt curioasatongue) vot+fundahappy

8 răspunsuri:
| thereforyou a răspuns:

Ba fetitelor, de 2 ori pe zi se posteaza intrebarea asta?

| Gabitza a răspuns:

Primul sarut... a venit odata cu prima iubire! happy
Era toamna. si ne cunoscusem! Vorbisem ca amici pana in februarie! Apoi, ne.am dat seama ca ne placem reciproc! Eu aveam 15, el 18. Ne.am intalnit intr. o sambata. Stateam pe o banca si povesteam. si incepuse sa bata vantul! Am intors amandoi capul in aceeasi directie... ne.am uitat unul la celalalt timp de 2 secunde. apoi a urmat sarutul! happy
A fost asa de frumos! Si atat de incarcat cu emotie! A fost cel mai frumos lucru ce mi se intamplase pana atunci! :X

| ღΡøяŧόćαІάάάㄨρùғάяίήάღ a răspuns:

OO...pai da a fost frumoslove struck darcam ciudat:-s. e na. aveam 11 anilove struck si nu stiam.adica stiam de saruturile pe buze. dar nu stiam de french kiss=]] si a venit unu la mne.pentru ca jucam in clasa adev sau provlove struck si l-a pus sa ma sarute.frenc.iar el a venit.eu nu jukam.deci practic nu stiam ce vaface.si ca este sau nu o prov=laughing. deci vne la mne.si ma saruta.imi baga limba in gurarolling on the floor apoi frumos imi zice ca a fost o provrolling on the floor). a fost cam frumoslove struck stii dc?laughing. p ca a fost cu baiatul de care imi placealove struck in rest, am mai fost "sarutata" adica pupata pe buze.la gradinitsarolling on the floor. tot de baiatul de care imi placeabatting eyelashes. funda?love struck

| Akira a răspuns:

Dragutz...doar ca tipul a luat in cap o creanga de la un copac

| BlueLine a răspuns:

Sincer ciudat adica ieram foarte timid si nu stiam cum sa fac ce sa facbig grin ma blocasem la un moment dat si pot sa zic ca ea a facut primul pas big grin bineinteles stia fata de bine care era praf blushing
Nu a fost foarte excelent pana m-am obisnuit dupa abia asteptam a2a zi laughing)) fundita?puppy dog eyes

| noname_9667 a răspuns:

Sarut nu se uita niciodataa.
a venit usor spre mine.si incet incet m`a sarutat.

eram ingrozita de gandul ca nu stiu sa sarut dar totul a fs bine
odata ce incepi nu te mai poti opri si te lasi condusa de buzele partenerului.
e un momentt.:X:X.frumosss

| mynna27 a răspuns:

Primul meu sarut a avut loc in ziua de craciun

era atat e romantic ma tinea in brate si ningea

el a facut primul pas... stia ca eu nu am mai sarutat niciodata

cand m-a sarutat am avut fffff multe emotii dar m-am descurcat cat de cat

big grinbig grinbig grin

| Issa_8382 a răspuns:

Frumos.big grin Eram clasa a 6-a cred, si el a 8... Eu eram putin timida, dar il placeam. Imi amintesc mereu cum a prins initiativa si m-a sarutat. Am fost impreuna un an jumate, dupa care am ramas buni prieteni.big grin