| EdyyChill a întrebat:

Cum a fost primul vostruu sarut :O? Eu l'am avut acum cateva saptamani.:X Superb oricuum! astept raspunss :o big grin

Răspuns Câştigător
| tenutza a răspuns:

A fost superhappys-a intamplat acum vreo 4ani, dar inca imi amintesc ca era pe faleza, pe o bancuta, ne uitam la stele, lolhappy
Pot spune ca baiatul ala, si nu ma refer numai la primul sarut, saruta cel mai bine din toti cei pe care i-am sarutat.Era senzul, genul care mai si trecea cu mana pe genunchiul tau si te facea sa tremuri, ieseau scanteihappySunt sigura ca nu o sa il uit niciodata (sarutul)...bine, nici pe el, probail, avand in vedere ca ne leaga acest fapthappy

5 răspunsuri:
| mihaelaa18 a răspuns:

Pai eram in bloc cu prietenul meu(acum numai suntem impreuna),ascultam muzica si stateam de vorba si din vorba in vorba s-a ridicat,m-a luat in brate,ne-am uitat cateva secunde unul in ochii celuilat si apoi s-a intamplatlove struck, nu cred ca as putea descrie acel momentlove struck a fost superlove struck, am simtit mii de fluturasi in stomaclaughing

| dafy a răspuns:

Buna
sincera sa fiu la mine nu a fost un prim"sarut "complet.s.a intamplat cumva in mai multe partti adic aau fost mai multe tentative mereu intrerupte dar tin minte primul sarut care ne.a iesit si imi amintesc cu mare drag mereu de clipele alea

Răspuns utilizator avertizat
| koopman a răspuns:

Pei eu am sarutato.Ne jucam in zapada mai multi prieteni,si eu ma bateam cu ceilalti baieti cu zapada,nu stiu ce faceau fetele.Dar fata de care imi place nu ne lasa asa ca m-am dus la ea am sarutato iar apoi ne-a lasat, iat apoi a venit iar, oricum mi-a placut.Mentionez ca a fost acum 2 zile happy.

| Aliiinuuus a răspuns:

A fost naspa laughing)