| DenisaDenisuk_5107 a întrebat:

Cum a fost si cum v-ati simtit la primul sarut?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

la primul sarut?laughing m-am sarutat cu o fata mai mare decit mine, ea le avea cu sarutarile,cind mi-a bagat limba-n gura am crezut ca vrea sa mi-o bage pe git sa ma inece, i-am dat o palma si am injurat-o :
Ce faci fa,vrei sa ma omori?
rolling on the floor, dupa care a urma omoru dracu, m-a pus la pamint si mi-a explicat cum sta treaba, cind am trait clipa nu am mai simtit nimic, decit limba fetei care facea ca sarpele in gura meabatting eyelashes

7 răspunsuri:
| СЛивка a răspuns:

Nu mai tin minte cum a fost, dar la sigur nu rau deloc big grin

| anonim0015 a răspuns:

Pana acum nu am sarutat nici macar un baiat pe buze desi am avut multi "iubiti" (destul de ciudat pe la 15 ani, cred eu, si au fost relatii de lunga durata- max 8 luni)... Astazi unu' cu care cochetez a vrut sa ma sarute si era cat pe ce dar mi-a fost frica; deci nu stiu cum e!

| chris_2294 a răspuns:

Primul sarut ce ceva frumos... nu poti sa intelegi pana nu saruti pe cineva mai ales daca e pe cineva acre il iubesti. La primul sarut simti ca tot corpul traieste diferite senzati... oricum e ceva foarte frumos si de neuitat:*

| dubioss a răspuns:

A fost ceva de nedescris pentru mine... eram si beat yawn

| SME a răspuns:

Ce tare a zis nicu laughing!

| DenisaDenisuk_5107 explică:

Al meu a fost pe cls a 7a la 13 ani parca...
A fost incredibillove struck (primul sarut adevarat laughing)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bobo,tare ca tare,dar nu sti ce tare m-am speriat, ma gindeam ca gata, e the end fot me laughing

Întrebări similare