M-am despartit de el si dupa mi-am facut alta relatie, am zis mai sus
Sau o poti lasa sa invete singura prin propile ei experiente si asa mintea umana nu poate invata fara un impact emotional
Mi-a spus ca nu ma poate ierta si asta a fost, m-am rugat de ea nu a vrut sa ne impacam si mi-a spus sa nu o mai caut, asta a fost tot.
Nu crezi că vrei. Iscoditoare mică ce ești
De fapt chiar e o poveste interesantă. Not your tipical love story.
Uimesti, uimesti... esti plina de surprize, scumpete!
Pup si la tine... muah
Iscoditoare? Eu?
Ai greșit oglinda.
Hai, vorbeste-mi despre date-ul tau eșuat!
Hey, RAY! Doar zic ca, nu poti ajunge la prima intalnire daca nu`ti placea persoana respectiva catusi de putin.Restul sunt aberatii, uite ce raspunde prima persoana si pricepi ideea, lul.
Ultima despărțire...
În urmă cu doi ani am primit un mesaj pe telefon,în care el mi-a spus că ar fi mai bine să rămânem amici.End of story.
Cum spun unui băiat că nu îmi place? Pur și simplu, să nu își facă speranțe, doar că puțin mai subtil, să nu se simtă incomod.
Poate e ceva care se poate schimba în timp, nu se știe niciodată.
Da,dar nu numai.Insa nu era chiar genul meu si oricum a fost o prostie ca am acceptat de la bun inceput.
1.Groaznica! Nu a vrut sa inteleaga si m.a terorizat doua luni. Nu am mai vrut sa ies din casa numai ca sa nu il vad. A trebuit sa ii fac o lista cu toate motivele si ca i le explic ca unui idiot. Dar intr.un final a prins ideea si m.a lasat in pace.
2. Incerc sa il ignor sa evit sa ies cu el sau ii zic ca mai mult decat prietenie altceva nu poate fi intre noi.
Daca nu-mi place un baiat la prima intalnire incerc sa nu-l las sa vada asta dar nu-i raspund pozitiv la provocari de alte intalniri. Ii spun ca nu prea am timp. Daca insista sunt nevoita sa-i spun ca nu e genul meu si ca n-ar merge o relatie intre noi.
A fost lungă, foarte lungă, extrem de lungă și destul de nașpa.
Iar dacă nu îmi place de un tip la prima întâlnire, pur și simplu îl las să observe singur asta din comportamentul meu, mai lipsit de afecțiune și de vreo altă intenție, dacă nu-și dă singur seama, îi explic ce chestii de ale lui nu se potrivesc cu ce chestii de ale mele și gata.
Pai as fi in cazul asta cat se poate de bland,sa nu fiu rau cu ea cand ii spun, daca o sa reactioneze OK, nu e nici o problema, daca o sa reactioneze urat, asta e!
SilentRain întreabă:
George0197 întreabă: